美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

知唔知上面有咩plan join? Hard sell ma?

大宅

佢有好多promotion. 睇你自己需要啦
佢地一定唔hard sell
可以上Facebook 度睇or WhatsApp or 上去問
價錢是好公開同唔海鮮的
攞我refer 送多次Fotona

洋房

我都好想知,我見IG有寫第一次幾錢,通常都平,但唔知再join就貴唔貴,有無人幫襯過呢?

大宅

我試過這間唔算貴,如有promotion仲抵,不hardsell, 可whatsapp問清楚

大宅

我鐘意ar! can ask me for referral!

子爵府

減齡達人勳章

佢價錢係FIXED
不過會有些少取巧(我覺得)
要好好問清楚同自己搵多D資料

男爵府

不hardsell, 但感覺效果一般,可以一試
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

大宅

唔Hard sell 同多機揀
唔買都唔會黑面

大宅

wing_tt 發表於 19-1-4 09:43
佢價錢係FIXED
不過會有些少取巧(我覺得)
要好好問清楚同自己搵多D資料

Yes

珍珠宮

mihk 發表於 19-1-3 21:23
佢有好多promotion. 睇你自己需要啦
佢地一定唔hard sell
可以上Facebook 度睇or WhatsApp or 上去問

我想做Thermage FLX呀! 未幫襯過呢一間, 請問邊一間分店好呢?有無治療師推薦呢? 手勢真係好重要 會影響效果

大宅

回覆 jarjane 的帖子

我cwb 做開覺得佢地好細心,基本上啲人都好好。我做左一次Flx 眼同面(係上次cwb opening 買, 好抵)
8280有1次眼flx (450rep), 1ulthera (醫生做), 3 次collagen xp 眼。跟住面係18,000+ 有一次flx 面(600rep), 3次excel V 同3次ddu.
我十二月做左flx, 覺得膚質同毛孔好左,至於Firming 本身我都幾好就唔太明顯。出面做眼都2-3萬啦。我好滿意。雖然Jm 話佢地度數開得唔足冇出面咁勁,但呢個價錢我接受囉。出面做個眼treatment 都要千幾二千啦。八千幾蚊有5 次眼仲有次醫生做,我掃左三set慢慢做。

頸佢地冇Promo 唔喺set 入面, 我唔想加錢,我出面做膠原槍1000 蚊一次。

子爵府

係咪傳說中咁難book?

大宅

回覆樓主:

借樓主post問,這間打透明質酸效果好冇?

大宅

Rascalbaby 發表於 19-1-9 08:47

我cwb 做開覺得佢地好細心,基本上啲人都好好。我做左一次Flx 眼同面(係上次cwb ope ...

請問thermage 有無墊麻醉? 開幾多度?

子爵府

減齡達人勳章

我cwb 做開覺得佢地好細心,基本上啲人都好好。我做左一次Flx 眼同面(係上次cwb ope ...
你打thermage同ulthera痛唔布?
有無麻醉?
我都考慮緊做唔做

珍珠宮

謝謝妳嘅詳細回覆呀
我打電話去問暫時未有任何promotion, 只有最基本嘅單項八折, 我會等有promotion再考慮, 我主要想做眼 , 如果八千幾蚊就真係好抵啦

大宅

Join左plan,但約時間好煩,做完plan唔再去了

大宅

佢地星期日有open day, 我會睇住有冇優惠,好似話會post 出黎. 最衰冇登記(之前有事做),而家想登記話Full 晒, 當日有free treatment 送. 不過優惠Plan 可以嗰日買。眼嗰個8000幾蚊flx plan 我拎左2019 佢地個calendar, 好似係八月定九月有得用返呢個價錢買但只可以每人買一set 。我之前有幾個月曆唔知屋企人俾左人未,裡面啲野好筍 ,下個月有一次free bellasonic, 有一個月有免費gel 甲做,不過一人每個月只能用一次張野,即係好多calendar 都不能一個月係咁用。

珍珠宮

Rascalbaby 發表於 19-1-9 12:28

佢地星期日有open day, 我會睇住有冇優惠,好似話會post 出黎. 最衰冇登記(之前有事 ...

本月曆真係好多優惠喎!
一於等星期日後留意佢哋嘅facebook睇下會唔會有驚喜優惠, 如果淨係得單項八折就麻麻地吸引呀! 我唔急嘅 希望等到筍價先試下

大宅

回覆 wing_tt 的帖子

Ulthera 我未打唔知,但thermage 冇敷麻。好似廠係唔建議敷麻,驚整親都feel 唔到. 我冇問開幾多度,都信佢地Judgement. 係有幾下熱熱地似掂到熱水煲咁囉

首頁
12345...7

尾頁

跳至