自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問多唔多人在亞馬遜買? 我見平過香港好多好多.唔知有無伏呢?

Updated ...
今日收到US寄黎嘅濾芯,真係無伏. 連運費都只係香港嘅1半价錢, 而且香港仲話打咗8折俾我. 點解香港人咁命苦,要捱貴野.

男爵府

jyjy1684825 發表於 19-1-4 20:39
請問多唔多人在亞馬遜買? 我見平過香港好多好多.唔知有無伏呢?
等不及JM門回复了, 伏就算了吧因香港价可在Amazon買到2pack....

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章

jyjy1684825 發表於 19-1-4 22:10
等不及JM門回复了, 伏就算了吧因香港价可在Amazon買到2pack....

咩型號?幾錢?

男爵府

2019勳章

IamDirector 發表於 19-1-4 22:29
咩型號?幾錢?

lm, 香港又加價,貴咗好多.

珍珠宮

回覆樓主:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22111321

珍珠宮

回覆樓主:

美國,無伏

男爵府

IamDirector 發表於 19-1-4 22:29
咩型號?幾錢?

我要AP-DW80/90 呢套芯。香港買1520。在亞馬連運費800. 所以好驚伏。

男爵府

wedding2008 發表於 19-1-4 22:37
lm, 香港又加價,貴咗好多.

如果無伏,咁香港而家係咪慢性自殺?貴成咁仲边有人在港買?点樣带动本地消费?唔通有大陸自由行就得!咁我地点生活落去。
(呻下啫)

珍珠宮

回覆樓主:

見到83蚊,同番3m買,無伏

珍珠宮

jyjy1684825 發表於 19-1-4 23:25
如果無伏,咁香港而家係咪慢性自殺?貴成咁仲边有人在港買?点樣带动本地消费?唔通有大陸自由行就得!咁 ...

係咁,所以有d會唔比買,好似小米,同款大陸平過香港,係個插唔同,所以淘寶唔比用香港地址

珍珠宮

回覆樓主:

不過樂聲風筒,試過香港買係泰國做,同款松下大陸買係大陸做喎

珍珠宮

回覆樓主:

3m有d潔具膠貼,有唔同生產地,可能同樣會唔同來源

男爵府

2019勳章

oceandeepsea 發表於 19-1-4 22:39
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22111321

想問下我之前响一田買既AP EASY LC C-C濾芯,係咪=第三幅圖嗰款?Thanks!

https://www.amazon.com/3M-Aqua-Pure-Under-Filtration-System-3/dp/B06ZZXRPGS

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

wedding2008 發表於 19-1-5 01:17
想問下我之前响一田買既AP EASY LC C-C濾芯,係咪=第三幅圖嗰款?Thanks!

https://www.amazon.com/3M-Aqu ...

up

珍珠宮

wedding2008 發表於 19-1-5 01:17

https://www.amazon.com/3M-Aqu ...

係,ap easy 有兩款,lc係平果隻,濾少d野,complete 係貴果隻,有貴買貴,兩隻可以換用

大宅

回覆樓主:

請教亞馬有無得買3m個濾水器?如有,係咪都平過香港買?

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

jyjy1684825 發表於 19-1-4 23:25
如果無伏,咁香港而家係咪慢性自殺?貴成咁仲边有人在港買?点樣带动本地消费?唔通有大陸自由行就得!咁 ...

當你愛上網購,根本唔會在香港買野。我用開嘅粉底液,香港賣580,網購(英國名牌大公司)390送到上門
根本無得比

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊