自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

移民前去俾人睇命盤算命(因為當時唔係好想、唔太肯定),當時佢話我入大運中。3年後睇返轉頭,又覺得啱喎,移民、升職、買屋、搞下小生意、工幹去了不同國家當免費旅行。

但2018的下半年我好黑仔,是犯太歲。

其實行大運時犯太歲,需要化解嗎?身在異地,可以點化太歲呢?

wcpcelia    發表於 19-1-5 17:04

水晶宮

可能流年運麻麻啫。你最後都有驚無險呀

男爵府

ash_yehyeh 發表於 19-1-4 20:52
可能流年運麻麻啫。你最後都有驚無險呀

不過係果個月好驚恐

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

否極泰來

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

你有排都未到60歲啦, 唔駛太擔心既.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

holemone 發表於 19-1-4 20:54
不過係果個月好驚恐

男爵府

回覆樓主

過左年後,真係好好好順利,人事和公事都順利左。個相士好好,叫我去捐錢俾同兒童有關既charity就得。我揀左unicef

男爵府

holemone 發表於 19-3-13 01:39
過左年後,真係好好好順利,人事和公事都順利左。個相士好好,叫我去捐錢俾同兒童有關既charity就得。我揀 ...

我都想睇吓命盤,可pm资料給我嗎?
謝謝妳

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

過左年後,真係好好好順利,人事和公事都順利左。個相士好好,叫我去捐錢俾同兒童有關既charity就得。我揀 ...

個師傅好好 ,我都好迷茫好想有人指點一下,可以P M我嗎?

伯爵府

我都想算命,可以pm師父資料給我嗎?

男爵府

2024年龍年勳章

holemone 發表於 19-1-4 20:40
移民前去俾人睇命盤算命(因為當時唔係好想、唔太肯定),當時佢話我入大運中。3年後睇返轉頭,又覺得啱喎,移 ...

可以pm我嗎?謝謝

男爵府

移民前去俾人睇命盤算命(因為當時唔係好想、唔太肯定),當時佢話我入大運中。3年後睇返轉頭,又覺得啱喎,移 ...

可吾可以 PM 師傅比我,謝謝

珍珠宮

信自己好d, 我識人去睇相, 相士話佢老來係坐Benz嘅命, 唔洗擔心, 結果未到正式老年都未到就走左

另外有一個疏到唔疏嘅親戚, 有次有個親戚同佢見面, 佢話佢識個人幫人睇相, 睇相佬係佢朋友唔係幫佢睇相, 睇相嗰個人話跟本係亂up呃飯食, 仲叫我個疏到唔疏嘅親戚唔好去睇相比人呃~

首頁

尾頁

跳至