自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

佢講嘢真係好啱聽, 想add佢facebook,有冇人佢account呀?

另外除咗幼兒教學書籍,佢有冇出一啲其他書, 有興趣想睇?

子爵府

可愛教主2 發表於 19-1-5 20:35
佢講嘢真係好啱聽, 想add佢facebook,有冇人佢account呀?

另外除咗幼兒教學書籍,佢有冇出一啲其他書, 有興 ...

去書局問店員可以答到你的

大宅

我麻麻地佢,佢每一場talk都係重複講不同的cases及佢嘅仔女,全部一樣,又收得貴。

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆 imlu28 的帖子

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

個樣怪怪地

wcpcelia    發表於 19-1-6 10:39

大宅

靚靚C9 發表於 19-1-5 21:52
個樣怪怪地

個髮型,個妝
同埋佢講嘢都好作狀

子爵府

吾知點解我覺得佢而家個樣同笑既表情好似東方老妖個感覺

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

loved 發表於 19-1-5 22:39

有同感。
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

表情好跨
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

大宅

imlu28 發表於 19-1-5 21:47
我麻麻地佢,佢每一場talk都係重複講不同的cases及佢嘅仔女,全部一樣,又收得貴。
...

其實佢後生做DJ 時我好鐘意佢,但而家覺得佢好作狀,開始覺得佢講d野,未必係真心!

侯爵府

imlu28 發表於 19-1-5 22:35
個髮型,個妝
同埋佢講嘢都好作狀
當年係當紅DJ時時已經係咁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我都覺佢講嘢好作狀,是我少數感覺負面的dj

子爵府

人地婚姻的第三者

讀書時聽佢主持把歌談心,仲記得訪問陳百強、譚詠麟

男爵府

Teletrend 發表於 19-1-6 00:18
人地婚姻的第三者

讀書時聽佢主持把歌談心,仲記得訪問陳百強、譚詠麟

把歌談心我以為是林珊珊的節目

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

由年青到宜家,講嘢都作狀,齊蔭髮型五十年不變

男爵府

2019新春慶豚圓

loved 發表於 19-1-5 22:39

同感。無親切感同有啲惡

大宅

我唔知道佢以前係DJ,只知道佢而家去講talk收得好貴,同埋一式一樣

珍珠宮

8 掛好想知就係佢同車淑梅啱唔啱?感覺好似唔多一齊講過和合照(除工作).鄧又承認30歲前要求好過高.會否當年在港台佢人緣麻麻?另外鄧係咪舊制公務員,有長糧退休金.?一向見佢打扮都算好捨得.著d衫好似唔平.2個仔讀國際學校,佢又去英國半年陪仔.知佢老公係公務員芳舊制.

大宅

2019新春慶豚圓

佢個樣好惡,講野好作狀

伯爵府

ngwong2 發表於 19-1-6 08:34
8 掛好想知就係佢同車淑梅啱唔啱?感覺好似唔多一齊講過和合照(除工作).鄧又承認30歲前要求好過高.會否當年 ...

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/鄧藹霖

鄧藹霖已婚,丈夫為前副廣播處長吳錫輝,育有兩子。

佢老公之前在tbb主持飲食節目,輝哥為食遊,悶到。。。
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/輝哥為食遊

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊