自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

係fb 成日見到呢間anyel kidz 話自己代理好多韓國牌子,又好多人幫襯,又有擺荷花展,咁我見前排佢地賣個廚房玩具好似好抵玩咁,就俾錢買一套啦,入晒數俾晒錢,我先嚟抽起條筋上淘佬到睇下會唔會有一樣呢,點知真係俾我搵到,咁我就諗可能人地代理個牌子,淘佬係老翻呢,咁我就係fb msg 到問佢,點知佢就block 鬼左我,但我俾晒錢喎,咁佢地係咪即係唔做我生意定點呢?佢地fb 上又無電話,得個門市地址,即係焗我踩上去問啦

洋房

tingding 發表於 19-1-6 00:18
係fb 成日見到呢間anyel kidz 話自己代理好多韓國牌子,又好多人幫襯,又有擺荷花展,咁我見前排佢地賣個廚 ...

續.....

上到去,我都好有禮貌問點解要block 左我,佢地個姐姐仲話無可能,佢問左我攞fb 名就問我而家想繼續要定退錢(emoji),咁我緊係退錢啦,咁佢地好彩都好客氣,但就從頭到尾唔回應我同埋唔答點解block 我!

其實我搵佢地買係信佢地做代理嘅牌子係有監管

但無論如何,大家去買野就自救多福,自行評估風險啦!

大宅

其實而家FB嘅野好多都係淘寶貨,所以我睇啱都會截圖上淘寶睇左先!

蛋皇哥0127    發表於 19-1-6 15:27
wcpcelia    發表於 19-1-6 09:26

大宅

呢間野自從轉左logo之後勁多野淘寶都搵到,直頭相都一樣,我就無再幫襯lu

別墅

回覆樓主:

我其實都好疑惑佢地係唔係賣tb貨,因為價錢同圖片同tb好符合。

我賣同一樣既野,佢個價係平到連正常來貨都唔得。

洋房

qqbluesky 發表於 19-1-6 14:23
我其實都好疑惑佢地係唔係賣tb貨,因為價錢同圖片同tb好符合。

我賣同一樣既野,佢個價係平到連正常來貨都 ...

其實我唔敢話佢地係賣tb 貨,但我只係問一問,佢地咩都無講就直接block 左我,呢個舉動就好可疑,好此地無銀feel

別墅

tingding 發表於 19-1-6 15:23
其實我唔敢話佢地係賣tb 貨,但我只係問一問,佢地咩都無講就直接block 左我,呢個舉動就好可疑,好此地無 ...

甘樣問問就block 即係有啲問題

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

fb 大部份都"伏"
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

洋房

emt1314 發表於 19-1-6 15:30
fb 大部份都"伏"

見佢好似有少少規模,點知都係伏

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

此地無銀

男爵府

tingding 發表於 19-1-6 00:18
係fb 成日見到呢間anyel kidz 話自己代理好多韓國牌子,又好多人幫襯,又有擺荷花展,咁我見前排佢地賣個廚 ...

佢哋係好多Taobao 貨

首頁

尾頁

跳至