美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

人到中女,又生咗兩件, 努力減肥下最近瘦咗7磅。 本來好開心,不過影相都仲係見到塊面肥到有雙下巴,仲有啲鬆弛。 見到呢度啲jm 話做hifu好有效, 心思思想試下。 不過hifu好似又分好多種, 我都唔知做邊種好,有冇人可以分享下?

大宅

jolin123 發表於 19-1-6 12:46
人到中女,又生咗兩件, 努力減肥下最近瘦咗7磅。 本來好開心,不過影相都仲係見到塊面肥到有雙下巴,仲有 ...

你係好有肉地肥嘅雙下巴?係就一定hifu有效果

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

littlegirl3298 發表於 19-1-6 15:01

hifu 係咪有分唔同種類㗎?thermage, ulthera, Uone 係咪都係屬於hifu嘅一種? 應該做邊隻?其實我唔係好識分

男爵府

littlegirl3298 發表於 19-1-6 15:01

我係有肉地嘅雙下巴,同埋左右兩邊面有少少下垂

複式洋房

2019勳章

jolin123 發表於 19-1-6 12:46
人到中女,又生咗兩件, 努力減肥下最近瘦咗7磅。 本來好開心,不過影相都仲係見到塊面肥到有雙下巴,仲有 ...

一定系做Ulthera!!!

大宅

2019新春慶豚圓

我爬文有隻叫mds? 邊樣好?

價錢同效果如何?

求分享

男爵府

甜甜人妻 發表於 19-1-6 20:55
我爬文有隻叫mds? 邊樣好?

價錢同效果如何?

又係hifu嚟㗎?

男爵府

小美愛分享 發表於 19-1-6 20:29
一定系做Ulthera!!!

可唔可以講下點解?

複式洋房

2019勳章

jolin123 發表於 19-1-8 04:17
可唔可以講下點解?

因為全世界只有ulthera先精準地做到4.5mm筋膜層同皮下組織,從而去減少脂肪和收緊皮膚,點解會一定系ulthera而吾系Hifu,因為ulthera系好精準確逐點超聲波 但一般hifu機吾會禁精準,當吾會禁精準效果同樣會減少

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都有雙下巴,嘴角兩舊肉dum dum 地。但係治療師就話我情況唔算好嚴重,做無針埋線都ok, 我做咗兩次都真係覺得好咗,雙下巴平左d,jawline明顯番

男爵府

ktang0 發表於 19-1-8 08:21
我都有雙下巴,嘴角兩舊肉dum dum 地。但係治療師就話我情況唔算好嚴重,做無針埋線都ok, 我做咗兩次都真係 ...

無針埋線 除咗瘦面仲有冇其他功效㗎? 痛唔痛 ?幾多錢一次?

男爵府

小美愛分享 發表於 19-1-8 08:06
因為全世界只有ulthera先精準地做到4.5mm筋膜層同皮下組織,從而去減少脂肪和收緊皮膚,點解會一定系ulthe ...

ulthera 要做幾多次? 幾錢次㗎? 咁ulthera 好啲定thermage 好啲?

複式洋房

2019勳章

jolin123 發表於 19-1-8 17:06
ulthera 要做幾多次? 幾錢次㗎? 咁ulthera 好啲定thermage 好啲?

我做$18000/500發醫生做,送我一次Hifu/無針埋線比我簡,如果做雙下巴一定系做ulthera,因為thermage針對肉無ulthera優勢,但做紋做細緻位我個人覺得thermage 好d

男爵府

小美愛分享 發表於 19-1-9 12:03
我做$18000/500發醫生做,送我一次Hifu/無針埋線比我簡,如果做雙下巴一定系做ulthera,因為thermage針對肉 ...

包唔包頸? 你喺邊間做?

複式洋房

2019勳章

jolin123 發表於 19-1-9 13:51
包唔包頸? 你喺邊間做?

包、dr reborn,個顧問送埋我無針埋線保養

男爵府

小美愛分享 發表於 19-1-9 13:52

我朋友話呢間幾hard sell

男爵府

小美愛分享 發表於 19-1-9 13:52

我有朋友做咗Uone效果幾好,價錢平過ulthera同thermage, 諗緊好唔好做Uone

複式洋房

2019勳章

jolin123 發表於 19-1-10 01:40
我朋友話呢間幾hard sell

我都聽過!所以個陣都系朋友介紹先敢去

複式洋房

2019勳章

jolin123 發表於 19-1-10 01:44
我有朋友做咗Uone效果幾好,價錢平過ulthera同thermage, 諗緊好唔好做Uone

Uone?????系咩來?幾錢呀?

複式洋房

幾多錢啊有冇效㗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊