意見反饋
義工

網購天地 今日: 13|主題: 65513

[淘寶] 有冇人用過神州集運?

大宅

國民生產總值:1958

2019勳章

請問神州一般幾耐到貨?會唔會今發明到?求多啲用家資訊,謝謝各位

王國熱話
因為婆媳關係糾紛,我很喜歡我老婆,所...
反咗面親戚,仲比唔比利是?
奶奶去親廁所都用好多廁紙
難得有好好既老爺奶奶

珍珠宮

國民生產總值:35159

2019勳章

我用咗神州半年,不過不失,但做唔做今發明到,起碼2日,不過我未試過送上門,通常都係去門市攞,我自己覺得OK,仲用緊佢!

複式洋房

國民生產總值:366

2019勳章

用左幾年, 前兩個月佢地搬左倉, 更新左設備,
呢排多左"今發明到", 但唔一定, 我琴日打包, 今日都未下架, 預計星期五先收到。

複式洋房

國民生產總值:288

2019勳章

之前我都用開神州,但只從上年佢地換咗香港送貨間公司,就慢咗好多。所以我轉咗用其他方司。

公爵府

國民生產總值:27790

2019勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我之前都用開佢,正常情況係可以做到今發後至,但佢計體積重越來越嚴,已經轉咗第二間。

大宅

國民生產總值:1958

2019勳章

因為我住村屋所以需要佢送上門嘅,之前上網見到佢啲評價麻麻,後期嘅貨都搵左第二間公司,不過之前啲貨到齊,要做集運喇

男爵府

國民生產總值:8986

好似大陸倉個收貨地址改左,留意留意
1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

大宅

國民生產總值:2451

wyl 發表於 19-1-10 10:36
我之前都用開佢,正常情況係可以做到今發後至,但佢計體積重越來越嚴,已經轉咗第二間。 ...

JM我都覺佢計體積好誇張,請問你依家轉左邊間,有好介紹嗎?

公爵府

國民生產總值:27790

2019勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

肥豬皇 發表於 19-1-15 11:51
JM我都覺佢計體積好誇張,請問你依家轉左邊間,有好介紹嗎?
我轉咗用611easy同66集運呢兩間,好少計體積重,除非真係太大,同埋計都係除8000唔係除6000。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.