意見反饋
義工

自由講場 今日: 116|主題: 1018033

有沒有人用除男蟎機吸床彼舖?

大宅

國民生產總值:2809

2019勳章

我想買一部有没有人用可分享意见嗎?

公爵府

國民生產總值:29347

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

用緊iris,除麈蟎吸塵機要買有紫外線除菌 UV燈的,冇燈只拍打吸塵的唔夠乾淨,買無線的吸床時方便好多

珍珠宮

國民生產總值:49508

2019勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

fuhk 發表於 19-1-12 06:59
用緊iris,除麈蟎吸塵機要買有紫外線除菌 UV燈的,冇燈只拍打吸塵的唔夠乾淨,買無線的吸床時方便好多
...

我睇過無線嗰部,但好重。 有線輕好多。

珍珠宮

國民生產總值:32612

2019勳章

回覆樓主:

正式單獨一部既就未用過,吸塵機附送個專用吸把就用過,覺得好難吸,成日會吸住床單,所以無咩點用

珍珠宮

國民生產總值:30964

2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

我都想買部

象牙宮

國民生產總值:204164

2019勳章

回覆樓主:

都想知效果如何

公爵府

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ChloeMa 發表於 19-1-12 07:46
我睇過無線嗰部,但好重。 有線輕好多。

吸床係用推拉,唔駛好用力,我覺得機身唔夠重壓唔住張床,吸得冇咁好有線唔方便

大宅

國民生產總值:2809

2019勳章

發表於 昨天 22:14 |顯示全部帖子
回覆 fuhk 的帖子

是在TB買?

公爵府

發表於 昨天 23:15 |顯示全部帖子
TVSO 發表於 19-1-23 22:14
回覆 fuhk 的帖子

是在TB買?

我嗰部嚮觀塘友誠買的

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.