夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我同老公讀書時十幾歲就識、直至經曆出黎做野結婚生子,依家大家都四十幾歲!有兩小孩!大家几十年生活已好平淡,最近一年才發現佢个人開始變、成日出夜街、生活圈子又唔,近呢幾個月仲比我發現佢同不同女性有we chat聯絡、昨日又有新野、比我見到佢在we chat同一個時常好多電話聯絡的女人講我愛你!個女人應是工事上的同事!我見到真心如刀割!我該如何做!我之前先到d女人電話及whatsapp有問過佢、佢只乜都答同人冇野!若同佢當面對質佢亦唔會應更好似要推佢去個女人道!或keep多d証據先?我覺男個心唔係呢道真好難番轉頭?

大宅

2019新春慶豚圓

成世未玩過
臨老入花叢
呢d case都唔知見幾多
睇下有冇jm幫到你

侯爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

其實佢16年果時已經係咁架喇喎,仲好好先生?相信佢咁多年一直有係出面玩,當年你爆完佢結果如何?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

dec08bb 發表於 19-1-12 12:02
我同老公讀書時十幾歲就識、直至經曆出黎做野結婚生子,依家大家都四十幾歲!有兩小孩!大家几十年生活已好 ...
因太早結婚,會有呢的情況,真係要平靜談論一下

翡翠宮

2019新春慶豚圓

兩年前都知佢表面好好, 實則古古惑惑, 兩年來你都無為自己諗過點?

才 4X, 男人有排玩, 你爆佢, 佢避忌 D 咪暗玩, 準時返屋企, 唔慄你咪明玩. 你爆佢之前, 要做好心理預備, 最差係點, 底線係點.

如果佢點解釋你都會接受, 但求一問有一答, 如果底線不斷降低, 為求佢个人會返屋企, 咁你直頭唔好出聲.

複式洋房

邊有嘢呀,兩年前已經咁好傾,不嬲都係同事傾計,冇嘢的⋯

大宅

Frankelly 發表於 19-1-12 13:15
邊有嘢呀,兩年前已經咁好傾,不嬲都係同事傾計,冇嘢的⋯

因有細路係要諗多d爆大煱的後路!及其他...!兩年前因証據不足挫唔到佢又比佢講甩左(因嗰盒野同佢一齊買,係特別版、佢話之後佢上車開來睇)掉左車內!咁我又再冇證據吹佢唔賑、但我一路留意佢、其間佢乜都收得密d!乜証據都揾唔到!唉

大宅

Nancy20090615 發表於 19-1-12 13:11
兩年前都知佢表面好好, 實則古古惑惑, 兩年來你都無為自己諗過點?

才 4X, 男人有排玩, 你爆佢, 佢避忌 D ...

兩年來有諗好多、因有小朋友好多顧累、要稔好多後路、其間佢又越收越密再搵唔到d乜、只有同d女性we chat, WhatsApp 的閒計、咁佢話只閒談,係同事、朋友!咁又爆唔到d乜!
呢兩年地放工也回家、咁就算佢放工約人佢話ot又係吹佢唔賑!星期日、及所有大節也陪住d細路!咁又發現唔到d乜特別,直至最近、女人直覺好準!比我一查,今次我要爆佢但諗定所有後路先!又問問JM囉!

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我冇睇返你之前嘅post,
但都記得車上套套件事,
你經濟能否獨立?
爆左之後佢唔改你又有冇佢符?
其實講數要睇你有乜籌碼在手。

大宅

其實想要咩証據?佢親口承認定係點先?你其實得兩條路可以行,一係離婚,一係繼續忍,如果你乜嘢籌碼都無,兩年幾嚟都係用把口嚟打空砲,我勸係繼續忍落去!

大宅

soso1227 發表於 19-1-12 14:36
我冇睇返你之前嘅post,
但都記得車上套套件事,
你經濟能否獨立?

我自己有工只是少了家用、佢一路有比足,但若冇左一大截變相要改變下生活,咁也不是問題!佢以前有d資金放在我處所以我也經濟冇問題!但諗起對細路!唉!....估唔到真發生在我身上,爆佢成全埋佢同個贱人、但我點可再忍下去,日日過d懷疑的生活但佢又收得好密!唉

翡翠宮

2019新春慶豚圓

dec08bb 發表於 19-1-12 14:23
兩年來有諗好多、因有小朋友好多顧累、要稔好多後路、其間佢又越收越密再搵唔到d乜、只有同d女性we chat, ...

諗好就好.

大宅

只講我愛你?有否其他證據?
好好先生?也許只未被發現

大宅

20091223 發表於 19-1-12 14:45
只講我愛你?有否其他證據?
好好先生?也許只未被發現

講我愛你加一幅相是拍一間賣女性bar bar 門面的相!但冇見對方回應!咁我爆佢仲有籍口!

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

爆佢之後你諗佢會點回應?
男人十之八九會死撐話講笑,
少數男人唔卸你,
會話玩還玩,識返屋企。
如果個男人有離心,
甚至話離婚。
對應各種情況,
你有乜打算?
我睇你老公唔想離婚,但又要玩,
其實佢有冇交足功課?
你地平時多不多爭執?
有冇拍下拖去提升下感情?

男爵府

dec08bb 發表於 19-1-12 14:43
我自己有工只是少了家用、佢一路有比足,但若冇左一大截變相要改變下生活,咁也不是問題!佢以前有d資金放 ...

唔打算離婚就唔好睇佢電話
佢有心要收埋就唔會唔delete晒D對話啦
可能係等緊你開口要求離婚

子爵府

回覆樓主:

子女幾大呀?
其實婚姻都平淡咗咁耐
你自己會唔會都覺得淡而無味?

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主

走啦!佢一世人未玩過,人生過程掉轉了,而家一試玩,返唔到轉頭。

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

你老公就一定敵不動我不動,所以決定權全在你,你自己人生想點走。你老公呢,我百分之一百肯定佢唔會回頭㗎啦。你一係走,生活翻天覆地改變,一係當唔知繼續幾十年行落去。

男爵府

chillimom 發表於 19-1-12 18:28
你老公就一定敵不動我不動,所以決定權全在你,你自己人生想點走。你老公呢,我百分之一百肯定佢唔會回頭㗎 ...

點解你咁肯定? 男人係咪10幾歲就同呢個老婆一齊好多個都會臨老想試新野, 試新野後又真係唔會再返屋企?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊