夫婦情感

跳至

複式洋房

2019勳章

我下個月就生bb,尋晚無意中發現佢玩交友apps, 雖然佢del晒對話,但相頭係露胸坦臂既女人,有個仲係做私鐘既係甘send msg介紹女女比我老公,雖然老公冇應機。睇返日子應該幾個月前佢就有玩,而家可能冇再玩,其實我相信佢唔會出軌,但我個心好唔舒服,同埋好傷心係我懷孕幫你生bb既時候去flirt其他女仔,我驚我攤牌同佢講我會癲左影響bb, 而家屈住係個心度唔知點(emoji)

tansyneko    發表於 19-1-15 13:48

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

點解你sure佢無?

食過N次你都唔知

信息有約會時間地點當然del

如果佢真係無,點解佢唔block左個媽媽生??

大宅

2019勳章 好媽媽勳章

玩得apps點會冇下文? 如果你選擇左信佢就唔好搞咁多,你爆完佢會點先?到時又還完基本步既話不如唔好做。

大宅

2019勳章

芝麻仔baby 發表於 19-1-15 10:17
我下個月就生bb,尋晚無意中發現佢玩交友apps, 雖然佢del晒對話,但相頭係露胸坦臂既女人,有個仲係做私鐘 ...

我都19w懷孕發現我老公flirt女同事,我唔可能當睇唔到,所以我有出聲我都癲左仲喊左成個星期,佢有講清楚成件事,有做就係有做,佢話一時諗錯我都選擇信佢,最重要事後成件事點善後同雙方點再相處,唔好俾個心結纏繞住自己先重要。
傷心係正常,但要幫自己內心變強大先重要,加油。

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

果d都係g war 叫g同出軌有d分別 你信佢無叫?

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 陪月勳章

我下個月就生bb,尋晚無意中發現佢玩交友apps, 雖然佢del晒對話,但相頭係露胸坦臂既女人,有個仲係做私鐘 ...

我果陣都係睇到老公電話個wechat多左好多囡囡頭像, 不過入面冇msgs..... 後來見到其中一個同老公講黎左啲新既妹妹喎, 問我老公幾時過黎, 老公答佢唔得閒.... 我當時心如刀割, 亦舖下左我要步向離婚既地步, 不過我係因為我老公完全唔肯同我解決件事. 你可以試下同你老公表達你既擔心同不安吧.

男爵府

懷孕時期,係咪咁耐都無性行為?

複式洋房

2019勳章

媽媽生D信息因為佢連睇都未睇過,佢用wechat同人傾,不過就有兩個女人既對話比佢del左

複式洋房

2019勳章

李露眉 發表於 19-1-15 14:33
點解你sure佢無?

食過N次你都唔知

媽媽生D信息因為佢連睇都未睇過,佢用wechat同人傾,不過就有兩個女人既對話比佢del左

複式洋房

2019勳章

fantasytong 發表於 19-1-15 15:31
我都19w懷孕發現我老公flirt女同事,我唔可能當睇唔到,所以我有出聲我都癲左仲喊左成個星期,佢有講清楚 ...

我都明白,唔想大癲大叫既情緒爆發出黎影響到bb, 而家我都忍住唔出聲住,我知我一出聲就會癲左

複式洋房

2019勳章

mimiNbaby 發表於 19-1-15 16:42
我果陣都係睇到老公電話個wechat多左好多囡囡頭像, 不過入面冇msgs..... 後來見到其中一個同老公講黎左啲 ...

最後你決定點做?

複式洋房

2019勳章

koalachan2002 發表於 19-1-15 21:52
懷孕時期,係咪咁耐都無性行為?

係無

男爵府

芝麻仔baby 發表於 19-1-16 09:40
係無

你唔比佢定佢自己唔做?

公爵府

2019新春慶豚圓

咁可能係你有咗呢段時間,佢自身有需求,所以揾啲刺激啩,不過遇到咁架嘢,邊個女人都唔鐘意,其實可以繼續留意,睇下點

複式洋房

2019勳章

咁佢有冇番內地習慣

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊