親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

有無人知黃金海岸的樂園門票係去到Surfers paradise啲旅行社買平啲定吃喝玩x度訂定平啲呀?

update 19/2
我依家身處黃金海岸,去左wetnwild, paradise country同movie world,淘寶大人rmb 275,係我隔過價最抵了!
我去樂園前一晚先買,去到可以叫佢幫你print,時間長啲啲,但一次過就攞曬三個樂園嘅飛

大宅

ccying2018 發表於 19-1-16 12:07
有無人知黃金海岸的樂園門票係去到Surfers paradise啲旅行社買平啲定吃喝玩x度訂定平啲呀?

...

舊年暑假去黃金海岸,樂圜門票在淘X買,快艇觀鯨等活動我買iVenture Card,比吃喝玩x平,但因我出發前已購票,所以沒有留意當地旅行社的價錢。

珍珠宮

ccying2018 發表於 19-1-16 12:07

...

我上次在這間未出發前book 定海豚島住宿套餐

wcpcelia    發表於 19-1-17 09:20

大宅

你睇下Hopetrip,應該平D

複式洋房

bbc2018 發表於 19-1-17 08:04
我上次在這間未出發前book 定海豚島住宿套餐,比官誷便宜

佢又可以幫你book 如Versace 酒店buffet

咁Versace酒店buffet好食嗎?値得去?

禁止訪問

大宅

meimei小朋友 發表於 19-1-20 14:44
回覆 lmchan 的帖子

請問你什麼樂園在淘寶買?有無link 推介?因有人買過會安心啲,謝謝 ...

已pm

男爵府

我都想要淘寶link呀,謝謝!

男爵府

sylvia_chik 發表於 19-1-21 09:56

我都想要淘寶link呀,謝謝!

sea world resort 做優惠。 我剛訂了。 aud199 per night. 包4人早餐和無限次進入4個 theme parks.

好抵呀!

https://auseaworwhr.webhotel.microsapdc.com

複式洋房

完了優惠?揾唔到咁平。你訂那日子?

男爵府

coney 發表於 19-1-22 18:07
sea world resort 做優惠。 我剛訂了。 aud199 per night. 包4人早餐和無限次進入4個 theme parks.

好抵 ...

無限次去theme park 是否只限於住在酒店當天。我check 左如果book 暑假要A$349 , 點解你可以咁平嘅?

男爵府

BK Milk勳章

skinnylove 發表於 19-1-22 20:54
完了優惠?揾唔到咁平。你訂那日子?

https://seaworld.com.au/resort/package-deals/families-play-and-eat-free-package

優惠係$199起

男爵府

BK Milk勳章

oceanshores 發表於 19-1-22 22:54
無限次去theme park 是否只限於住在酒店當天。我check 左如果book 暑假要A$349 , 點解你可以咁平嘅?
...

無限次入theme Park 只限入住期間任去,包埋check out 嗰日

好抵玩

不過酒店比較舊,地點唔太方便,除非自駕,否則以uber 出入為主

男爵府

kmpurin 發表於 19-1-22 23:32
無限次入theme Park 只限入住期間任去,包埋check out 嗰日

好抵玩

明白曬,thanks!

男爵府

oceanshores 發表於 19-1-22 22:54
...

我親自寫去問, 結果以下:

If you choose a package inclusive of theme park entry, it will be valid for unlimited entry from when the parks open on day of check in until they close on day of check out. Please ensure you are visiting Sea World Resort Reception to pick up your tickets prior to visiting the theme parks. You are more than welcome to leave your bags with the Concierge Desk at this time and once your room is available your bags will be waiting for you in your room.

如果您選擇包含主題公園入口的套餐,從入住當天公園開放直至退房當天關閉時,無限次入境將有效。請確保您在參觀主題公園之前訪問海洋世界度假村接待處以獲取門票。我們非常歡迎您在此時將禮品袋放在禮賓服務台,一旦您的房間可用,您的行李將在您的房間等候。

即是如果你入住2日, 咁你可以玩3日. CHECK-OUT之後仍然可以入園. 佢計CALENDAR DATE. 真的很抵.

我住的日期為29/4 - 1/5. AUD199@ NIGHT, 4人房.

男爵府

kmpurin 發表於 19-1-22 23:32

好抵玩

正好, 我係自駕的.

因為我睇過地圖, RESORT同玩的地方有一段距離. 應該行吾到去, 因為要跨過一段HIGHWAY.

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

meimei小朋友 發表於 19-1-23 11:47
回覆 oceanshores 的帖子

我剛 check 8月,都係A199/N for 2大2小

我復活節假期去沒有平(emoji)

男爵府

skinnylove 發表於 19-1-23 14:17
我復活節假期去沒有平(emoji)

Block out dates apply between 13 April 2019 - 22 April 2019

佢有提到, 呢個日期係無的.

首頁
12345...10

尾頁

跳至