自由講場

跳至

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

最近睇返單身男女,比你係程子欣,你會揀方啟宏定張申然呀?兩個都咁靚仔,真係好難揀

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

一定揀方,我覺得張好衰

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

方 for sure...

wcpcelia    發表於 19-1-21 11:17

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

alicialee1210 發表於 19-1-18 14:57
一定揀方,我覺得張好衰

但張都想改喎,睇得出好鍾意子欣

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

廷廷媽 發表於 19-1-18 14:59
但張都想改喎,睇得出好鍾意子欣

但改唔到嘛

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

肯定係方,無得輸。我需要的是細水長流的愛情,不是擔驚受怕的激情

唔好期望男人會因你而改變

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

廷廷媽 發表於 19-1-18 14:55
最近睇返單身男女,比你係程子欣,你會揀方啟宏定張申然呀?兩個都咁靚仔,真係好難揀
...

大宅

方啟宏

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

廷廷媽 發表於 19-1-18 14:55
...

方啟宏

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

咁如果張申然唔係滾友呢?

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

啟宏
愛到無私,真正做到:你快樂我快樂
最重要是天然靚仔建築師專一,唔會食西北風,又唔怕食花柳。
張申然,我怕我做之前要將佢用1:99漂白水浸完先。

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

Koala_Chu 發表於 19-1-18 16:28
咁如果張申然唔係滾友呢?

都係啟宏
因為彥祖俾古膠樂餓驚叻

tsung    發表於 19-1-18 20:17
你若盛開, 蝴蝶便來!

公爵府

回覆樓主:

一定係方,再睇第二集到結局時,鎚仔連環飛彈

侯爵府

2019新春慶豚圓

會同方一齊,但應該難免會間中懷念張。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

超級特務 發表於 19-1-18 16:43
都係啟宏
因為彥祖俾古膠樂餓驚叻

十個男人九個滾... 應該問十個女人, 十個都揀方

男爵府

超級特務 發表於 19-1-18 16:42
啟宏
愛到無私,真正做到:你快樂我快樂
最重要是天然靚仔建築師專一,唔會食西北風,又唔怕食花柳。

我都係咁話

大宅

2019勳章

MM2H 發表於 19-1-18 16:44
一定係方,再睇第二集到結局時,鎚仔連環飛彈

第二集令人失望

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血金章

姨套真係好睇,一定簡方。專一又穩重。。。。

好掛住吳彥祖丫

珍珠宮

鍾太2009 發表於 19-1-19 00:34
姨套真係好睇,一定簡方。專一又穩重。。。。

好掛住吳彥祖丫

仲要背景首歌配合埋好正,古天樂係愛很簡單,吳彥祖係我願意,睇到好有"gan jue"

複式洋房

2019勳章

方啟宏

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊