懷孕前後

跳至

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

我7月預產期,想搵張國良醫生開刀,但佢診所個電話打極都無人聽,我想問有無其他jm都係搵佢開刀㗎?你地當初點book㗎?如果我walk in上去book得唔得呢?因為我本身都仲有第二個醫生跟開產檢,所以都唔急搵佢產檢,純粹想搵佢開刀咋..

複式洋房

2019勳章

如果7月而家先book應該無位了
佢好full架

複式洋房

我預產期5月,是上年9月book張醫生架...佢真係好full...但你都打去碰運氣啦!

複式洋房

siudimsum 發表於 19-1-18 17:02
如果7月而家先book應該無位了
佢好full架

係呀,真係巳經full左喇,而家唯有搵其他醫生

複式洋房

catcatkenken 發表於 19-1-18 17:18
我預產期5月,是上年9月book張醫生架...佢真係好full...但你都打去碰運氣啦!

其實係咪應該一驗到有左就要打去book ga la?

複式洋房

2019勳章

kathylaw1221 發表於 19-1-18 17:41

佢係架!
一驗到就要打去book!

別墅

2019新春慶豚圓

我預產期都係7月,我11月中已打去,你可以試下打去撞下,姑娘都比較忙,打多幾次試下。

複式洋房

nokkwan 發表於 19-2-2 06:20
我預產期都係7月,我11月中已打去,你可以試下打去撞下,姑娘都比較忙,打多幾次試下。 ...

Thanks jm,我巳經打到去喇,但佢7月巳經full左,而家唯有搵第2個醫生接生

複式洋房

回覆樓主:

我10年前揾佢生果時都好full, 果時有朋友個朋友識個姑娘先book到。今胎一知道有咗。即刻book, 但都要4 月中先有得睇呢

子爵府

2019新春慶豚圓

kathylaw1221 發表於 19-1-18 17:41

4至5wk打去

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊