親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

仲有過年後,幾時開?

複式洋房

2019勳章

其實好多都係做野先去,如果真係買衫可以去高速巴士

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原子邦妮 發表於 19-1-21 00:43

高速巴士的衫太似旺角貨色(重混合左好多made in china)貨,我個人覺得唔值得去

我想搵的韓衫係係荃豐,太子聯合見到果的款,有無JM知道在那裡可以搵到?(emoji)(emoji)
東大門有嗎?

伯爵府

原子邦妮 發表於 19-1-21 00:43

Thank you.

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

rebecca0113 發表於 19-1-21 09:03

高速巴士的衫太似旺角貨色(重混合左好多made in china) ...

新沙洞可能有你所講嘅,你可試試search下。

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

vy20051126 發表於 19-1-22 02:13

謝謝,是否東大門無我想搵果的衫?
因為我會住2晚東大門

珍珠宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

高速巴士的衫太似旺角貨色(重混合左好多made in china) ...

我前年聖誕節去,可能假期少人攞貨,佢比我哋零售,平貴既衫都有。行U:US,APM 尼d,會係你想搵既衫。

子爵府

我都想知批發係咪好平....

子爵府

係丫、梨大、弘大、高速D衫真係窄窄哋,完全揾唔到香港網上韓衫D型仔款

公爵府

kayen 發表於 19-1-22 17:37
係丫、梨大、弘大、高速D衫真係窄窄哋,完全揾唔到香港網上韓衫D型仔款
...

係啦,點先可以搵到,其實佢地都應該係批發攞,係香港價錢都唔太貴hkd200-300都已經買到

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

rebecca0113 發表於 19-1-22 15:35
謝謝,是否東大門無我想搵果的衫?
因為我會住2晚東大門

東大門實有你揾嘅(靚韓衫),但就做批發多,未必肯散賣比你,但係去到嘅梗係行下啦

panda361    發表於 19-1-24 11:32
wcpcelia    發表於 19-1-23 11:08

大宅

2019勳章

除新沙洞,還有其他香港賣$400-$500的款,還想買中童衫(除南大門外),謝謝!

伯爵府

Thank you.

子爵府

kwokka 發表於 19-1-22 23:51
除新沙洞,還有其他香港賣$400-$500的款,還想買中童衫(除南大門外),謝謝!
...

請問東大門或弘大多吾多中大童衫?謝謝你

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊