自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

內地江蘇竟然有女子因為不捨得將價值100元的面膜拿下來,決定一邊開車,一邊敷面膜,十分危險。由於女子被拍下敷面膜時的照片,因而被罰款50元及扣2分。有網民表示,女子被罰十分應該,「大半夜開車看到會以為是鬼」,而且「還是划算的,賺了50塊」

香港敷面膜開車,唔知會唔會被罰?

伯爵府

goco28 發表於 19-1-22 12:35
內地江蘇竟然有女子因為不捨得將價值100元的面膜拿下來,決定一邊開車,一邊敷面膜,十分危險。由於女子被 ...

上次...WONG 祖男都係咁, 佢片MASK係黑色...
我見D 人有話, 會罰款扣分WO~

子爵府

2019新春慶豚圓

腦殘 ,真係非要在開車時用面膜?
罰得少,危險駕駛,可以無命

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Poyau    發表於 19-1-23 18:45

公爵府

回覆樓主:

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

內地江蘇竟然有女子因為不捨得將價值100元的面膜拿下來,決定一邊開車,一邊敷面膜,十分危險。由於女子被 ...
更係唔得,同香港好多司機,一邊駕駛一邊玩手機

Poyau    發表於 19-1-23 18:44

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

都唔明d人諗乜!full mask好心屋企full啦!知唔知肉酸架?

象牙宮

Poyau    發表於 19-1-23 18:45
幸福可以好簡單

珍珠宮

好恐怖,會嚇死人外,到底佢睇吾睇條路

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢想嚇死人咩﹗抵罰啦。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

2019勳章

抵死

禁止訪問

2019勳章

男爵府

伯爵府

大陸真係千奇八怪

子爵府

2019新春慶豚圓

遮埋隻眼點睇路。
真係自私到一個點。
佢呢d 一夜暴富,罰錢濕濕碎,起唔到阻嚇作用。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

子爵府

罰得太少

寶石宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

crazy

伯爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

又一腦殘代表

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊