自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

所求事情有轉機,感謝荃灣四面神,想請教jm 當未有時間去還神會點做?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 大廚勳章

真係好忙嗎?之前我一個人凑孖完全行唔開亦唔方便帶去拜拜,我打電話比門口個檔主問入數幫還神,係可以,但最後我自己飛的來回,老公頂住一打二個零鐘,卡片晤知放係邊,如你要再找
---生命無價,請支持領養---

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 大廚勳章

真係好忙嗎?之前我一個人凑孖完全行唔開亦唔方便帶去拜拜,我打電話比門口個檔主問入數幫還神,係可以,但最後我自己飛的來回,老公頂住一打二個零鐘,卡片晤知放係邊,如你要再找
---生命無價,請支持領養---

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

ganggang 發表於 19-1-23 01:14
所求事情有轉機,感謝荃灣四面神,想請教jm 當未有時間去還神會點做?

其實荃灣四面佛位置係邊

開開心心又一天

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

HAPPY_YY 發表於 19-1-23 11:02
其實荃灣四面佛位置係邊

我係荃灣港鐵站下面搭的士,同司機講芙蓉山四面佛,好方便(emoji)⋯⋯

wcpcelia    發表於 19-1-23 15:25

子爵府

csnkennis 發表於 19-1-23 11:49
我係荃灣港鐵站下面搭的士,同司機講芙蓉山四面佛,好方便(emoji)⋯⋯

要買d咩去還神?
開開心心又一天

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

HAPPY_YY 發表於 19-1-23 11:54
要買d咩去還神?

我都係bk jm 教,去到四面佛下面落車,向前行上幾級樓梯靠左嗰個店舖買,佢地會教你...

tsung    發表於 19-1-23 21:44

子爵府

csnkennis 發表於 19-1-23 12:00
我都係bk jm 教,去到四面佛下面落車,向前行上幾級樓梯靠左嗰個店舖買,佢地會教你...
...

謝謝
開開心心又一天

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊