自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

最近中移動出的實名卡for 港人用,俾邊款?幾錢?

男爵府

Fabianne 發表於 19-1-23 12:33
最近中移動出的實名卡for 港人用,俾邊款?幾錢?
¥18/月

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

中國聯通得嗎?岩岩簽完,簽6個月$14(最平簽24個月$11)
https://www.cuniq.com/hk/services-plan/flexi-bundle-plan.html

大宅

Charlotte_mom 發表於 19-1-23 15:06
中國聯通得嗎?岩岩簽完,簽6個月$14(最平簽24個月$11)
https://www.cuniq.com/hk/services-plan/flexi-b ...

我想係大陸的。香港果啲,怕合約完後會加價,到時焗住俾,因為唔通又改大陸号碼

大宅

ELSA_LI 發表於 19-1-23 14:37
¥18/月

叫什麼卡?有無得轉米粉卡?邊度有?

男爵府

ELSA_LI 發表於 19-1-23 14:37
¥18/月

我都係開咗呢張,原本睇人講早期係$8定$9/月,可能多咗人開,而家最低都要$18/月。

複式洋房

回覆樓主:

開100蚊就18蚊個月,開150就8定9蚊個月
我上個月去開時好似仲有開卡即時增值50送50

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

米粉卡
5蚊1個月

大宅

小檸檬 發表於 19-1-24 08:54
開100蚊就18蚊個月,開150就8定9蚊個月