潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

心大心細,唔知入手 small or medium 好.....
請問有無 jm 可分享下?
Small size 容量 ok 嗎?
Medium 會否好 bulky ?
(如有 jm 不介意分享下你們的靚靚 action pic 就好了)

謝謝你們!

大宅

2019新春慶豚圓

如果你唔係真係好細粒就買medium
因為medium都唔係好多位,擺到最基本野,短夾,卡套,一包紙巾,一包濕巾,車匙,潤咀膏,仲有ddddd位架咋

wcpcelia    發表於 19-1-29 10:59

大宅

siuballball 發表於 19-1-24 06:12
如果你唔係真係好細粒就買medium
因為medium都唔係好多位,擺到最基本野,短夾,卡套,一包紙巾,一包濕巾 ...

謝謝你的分享!
因為有細路,湊住仔用medium唔知會唔會好「論盡」....
但聽你咁講,small 真係觀賞性質多啲

大宅

2019新春慶豚圓

Small!

Medium/large條handle好闊好樣衰⋯⋯

不過個人喜好,你中意就得

大宅

2019勳章

Mamaskhy0011 發表於 19-1-24 01:34
心大心細,唔知入手 small or medium 好.....

我用medium size , 實用性高,我又唔覺bulky,我155高

wcpcelia    發表於 19-1-24 09:12

大宅

Mamaskhy0011 發表於 19-1-24 01:34

我155cm高,用mini=small size !
我本身唔帶好多野出街,所以基本既都夠裝!
不過如果湊住小朋友既,可能medium size會方便你!
但本身條鏈都幾幼,都怕磨損得快!
你可以參考一下相,我身高斜揹還可以,但一般都係側揹,手挽!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 19-1-25 09:11

大宅

pussykat 發表於 19-1-24 08:16
Small!

Medium/large條handle好闊好樣衰⋯⋯

我都係覺得個handle好似大得滯咁,但又可能係我自己睇唔慣大袋,因為我最大嘅袋都係L26....

大宅

hellobbc 發表於 19-1-24 08:39
我用medium size , 實用性高,我又唔覺bulky,我155高

係啦,好 struggle 因為 sa 都係咁講,話 medium 好放嘢.....你會唔會覺得 medium 個底好濶?

大宅

onon0308 發表於 19-1-24 16:49
我155cm高,用mini=small size !
我本身唔帶好多野出街,所以基本既都夠裝!
不過如果湊住小朋友既,可能m ...

多謝你嘅分享啊!jm 你揹得好靚!!
我啲小朋友都初小的了,其實都唔算好多嘢要帶,多數佢地自己揹背囊,我試過 mini bolide 都出到街

大宅

Mamaskhy0011 發表於 19-1-24 18:37
多謝你嘅分享啊!jm 你揹得好靚!!
我啲小朋友都初小的了,其實都唔算好多 ...

多謝!
其實如果你唔多野拎既,其實mini會精緻d!
Medium 對於我黎講大左d,但事實又會實用d!
最緊要係睇你自己揹上身既效果同需要,雖然價錢唔差太遠,去門市睇下size,試上身再考慮一下!

大宅

Small擺到基本野 銀包 小小化妝品 電話 鎖匙 紙巾
而且small靚d

大宅

Mamaskhy0011 發表於 19-1-24 07:20
謝謝你的分享!
因為有細路,湊住仔用medium唔知會唔會好「論盡」....
但聽你咁講,small 真係 ...

唔知你小朋友幾大..
我果個仲細,要坐bb車...
我用small 就夠喇
只放電話,卡片套,紙巾...
bb其他野,放喺bb車..

男爵府

2019勳章

回覆樓主

我矮細,我覺得coco handle唔好用,small太細放唔到野,medium又太大太bulky

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊