自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有無人用過呢款地拖? 見佢個桶好細個唔阻地方好似好正咁 不過價錢都唔平
https://pro-logic.com.hk/%E7%94%A2%E5%93%81%E7%A8%AE%E9%A1%9E/pm7360-%E6%97%8B%E9%A2%A8360%E5%96%AE%E6%A1%B6%E5%8D%87%E9%99%8D%E6%8B%96%E6%8A%8A/

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

冇用過,個名好有殺氣

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

0616 發表於 19-1-24 11:04
冇用過,個名好有殺氣

無左個大桶真心like, 唔知博唔博好

象牙宮

回覆樓主:

希望有用家分享

大宅

keroppipooh 發表於 19-1-24 11:02
有無人用過呢款地拖? 見佢個桶好細個唔阻地方好似好正咁 不過價錢都唔平
https://pro-logic.com.h ...

用緊,好用方便

wcpcelia    發表於 19-1-25 10:44

珍珠宮

回覆樓主:

我諗緊小米果隻電動地拖

琥珀宮

Petpetpig126 發表於 19-1-24 16:49
用緊,好用方便

我聽晚去睇下現貨先, m 就帶埋佢返屋企

大宅

用緊幾好又唔阻地方

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都用緊好用,之前有粉紅色同深紫,我用咗幾年,個拖頭買原裝太貴又難搵 ,我自己去淘寶買代用重好用

琥珀宮

多謝各位回覆,我聽日去睇下先

大宅

2019新春慶豚圓

有,好好用!用咗幾年,好方便同慳位。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

keroppipooh 發表於 19-1-24 17:21
我聽晚去睇下現貨先, m 就帶埋佢返屋企

請問邊度有得買?Thanks

男爵府

keroppipooh 發表於 19-1-24 11:02
https://pro-logic.com.h ...

我之前有用,有兩個補充裝,要唔要

大宅

sassyqueen 發表於 19-1-25 00:44
我之前有用,有兩個補充裝,要唔要

我有興趣

琥珀宮

mimichau 發表於 19-1-25 00:36
請問邊度有得買?Thanks

我見佢話千色,aeon,一田,日本城,實惠都有,不過我諗未必間間舖都有呢款賣,另有網上商店,不過我未睇入面資料

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

keroppipooh 發表於 19-1-25 08:03
我見佢話千色,aeon,一田,日本城,實惠都有,不過我諗未必間間舖都有呢款賣,另有網上商店,不過我未睇 ...

Ok 唔該你

琥珀宮

mimichau 發表於 19-2-3 23:47
Ok 唔該你

我行左n咁多間都無,最終打去代理到問,佢地話出面已經無哂貨。可以經hktvmall 買,親身上代理到買,響紅磡區,我最後上佢地網頁直接同代理訂,滿300免費送貨,效率超快,今日lunch hour 落單,第二晚已經即刻收貨,上網買仲有95折

公爵府

Petpetpig126 發表於 19-1-24 16:49
用緊,好用方便

拖完一撻地方再浸落去洗d汚糟野例如頭髮過得乾淨嗎?始終唔係流動水

男爵府

用緊,好用方便

個桶咁細 轉時會唔會飛晒d水出來架?

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章

幾錢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊