自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

「女神」入行以嚟一直都冇乜代表作,要將佢分類嘅話,唔知道佢係模特兒定係演員,但因為佢外表清純討人喜愛,曾經有唔少客戶都鍾意搵佢合作。冇錯,講緊係「曾經」,事關有唔少同佢合作過嘅客戶,見識過佢嘅做事作風,通常合作過一次就唔會再搵佢。

點解姐匙會忽然講起呢個人?之唔係佢之前忽然喺網上俾人鬧,當時仲覺得好奇怪,冇理由吖,女神斯斯文文都會得罪人?唔講猶自可,一講起佢,即刻有好多苦主出嚟申冤,個個講起佢就嬲嬲豬。

珍珠宮

回覆樓主:

其中一位苦主同姐匙講,話早排搵女神影相,由於除咗佢仲有唔同嘅模特兒、藝人,每人有唔同嘅影相時間,點知等吓一個鐘、等吓又一個鐘都唔見女神出現,初初女神助手都有回覆,不停講唔同嘅原因話要遲少少到。點知等到入黑,全部人都影晒,女神都仲未現身,後來更加冇影,嬲到個客即刻就掉佢入黑名單,仲搵人打畀女神,叫佢一世都唔使嚟喇!

當然,如果一個人話女神人品有問題都可能係誤會,但如果好多人都咁講,甚至係曾經同佢共事嘅人都咁講,咁我諗佢都要好好檢討一下,因為有曾經同佢合作過嘅人話,呢個人真係好叻,最叻就係扮無辜同委屈,所以冇乜人同佢合作得長久。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

倪晨x?
第一下只諗到佢

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

估呢d我好渣,估極都估唔到。

珍珠宮

yurijm 發表於 19-1-25 08:19
倪晨x?
第一下只諗到佢

似似地喎

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

回覆 cloudwingwing 的帖子

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

baby

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

回覆樓主:

Baby? 最近俾人鬧完

子爵府

2019新春慶豚圓

邊個女神最近喺網上俾人鬧
最近俾人鬧我淨係諗起吳若X,但佢點都唔係女神啦

大宅

回覆樓主:

似係baby, 佢最近比人鬧

侯爵府

mysterious22 發表於 19-1-25 10:06
邊個女神最近喺網上俾人鬧
最近俾人鬧我淨係諗起吳若X,但佢點都唔係女神啦
...

曾經是的,但自從佔中後就被扁返落人間,現在直情喺地獄

男爵府

Janice man ?

子爵府

2019新春慶豚圓

毛,八。

珍珠宮

cloudwingwing 發表於 19-1-25 08:13
其中一位苦主同姐匙講,話早排搵女神影相,由於除咗佢仲有唔同嘅模特兒、藝人,每人有唔同嘅影相時間,點知 ...

咁冇品,會係邊個呢?

Poyau    發表於 19-1-25 18:49

男爵府

yurijm 發表於 19-1-25 08:19
倪晨x?
第一下只諗到佢

我都估佢

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

LM

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

回覆樓主:

jm?我諗起佢冇乜代表作,俾人鬧就唔知了

伯爵府

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊