自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

上次有JM 推介千禧新世界,試咗幾好同坐得舒服。想請問有沒有JM 近來吃過帝苑酒店的buffet lunch? 食物質素如何?謝謝

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

addylai 發表於 19-1-25 09:03
上次有JM 推介千禧新世界,試咗幾好同坐得舒服。想請問有沒有JM 近來吃過帝苑酒店的buffet lunch? 食物質素 ...

麻麻,大不如前

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

回覆 0616 的帖子

真係差咗? 我見環境唔錯呀但都係未食過.... 咁有冇推介質素同環境都好的?

男爵府

2019勳章

上次有JM 推介千禧新世界,試咗幾好同坐得舒服。想請問有沒有JM 近來吃過帝苑酒店的buffet lunch? 食物質素 ...

我覺得唔錯,上次近Christmas有火雞,甜品亦不錯

wcpcelia    發表於 19-1-25 10:25

珍珠宮

請問千禧多野食嗎?

象牙宮

ngwong2 發表於 19-1-25 11:25
請問千禧多野食嗎?

夜晚算多 晏晝未試過

tsung    發表於 19-1-25 19:46

子爵府

2019新春慶豚圓

唔知點解我覺得香港冇乜特別話邊一間buffet好好味

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Ginhc 發表於 19-1-25 09:29
我覺得唔錯,上次近Christmas有火雞,甜品亦不錯

大宅

2019勳章

回覆 ngwong2 的帖子

千禧我用七折咭,食品花款算average ,每樣二至三款,不會好多咁,不可以說有驚喜但勝在舒適唔多人裝修新又有窗,食品又會有幾款啱食。一班人去,有折扣我覺得以自助餐形式食午飯係OK。

大宅

2019勳章

回覆 SuperChanB 的帖子

以前去Island Shangrila 食 tea buffet , 覺得好好,食物presentation 同味道都有水凖,近年差了很多。

水晶宮

2019新春慶豚圓

冇乜野食

大宅

2019勳章

回覆 Smallraindrop 的帖子

JM 你指千禧定Royal Garden 冇咩嘢食?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

其他依家有邊間buffet食得過? 仲係 the market
嗎?

公爵府

Lunch buffet我覺得k11 hyatt好食過佢

水晶宮

2019新春慶豚圓

addylai 發表於 19-1-25 23:35
回覆 Smallraindrop 的帖子

JM 你指千禧定Royal Garden 冇咩嘢食?

Royal Garden
吸引唔到我再去

水晶宮

2019新春慶豚圓

creambb 發表於 19-1-25 23:45
Lunch buffet我覺得k11 hyatt好食過佢

K11 Hyatt 食過夜晚Buffet,覺得Ok

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔得,越來越唔掂

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

午餐、晚餐、宵夜都食過, 冇乜嘢食
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

珍珠宮

垃圾

公爵府

回覆樓主:

我想找有多D熱盤嘅buffet

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊