自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

大家點睇?我個人認為,無綫累死套劇,得半個鐘唔夠,劇情又有d複雜,人物又多,主線、副線關係糾纏不清,原版劇情已經有好多要靠估,無線再剪輯下,套劇完全可以收檔,半小時根本就睇唔明套劇,今次無綫真係靠害...

珊瑚宮

回覆樓主:

老老實實,套劇都唔新啦,要睇的人都網上睇哂啦,tbb太慢了

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

好似而家套潛龍在淵咁,得半個鐘都未睇得明就完,邊有心機追,半個鐘應該播啲短篇單完劇

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

tansyneko 發表於 19-1-25 20:46
老老實實,套劇都唔新啦,要睇的人都網上睇哂啦,tbb太慢了

同感

複式洋房

purplerain 發表於 19-1-25 21:14
好似而家套潛龍在淵咁,得半個鐘都未睇得明就完,邊有心機追,半個鐘應該播啲短篇單完劇
...
咪係,宇文家、獨孤家、楊家、李家,全部都有親戚關係,主線、副線一樣都係禁複雜,根本就沒有分別,而家tvb將佢壓成半小時,分分鐘到大結局觀眾仍然係一知半解,唔知講咩,白睇...

珍珠宮

回覆樓主:

要睇晨早喺網上睇晒,聽普通話好過聽無記果啲配音

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個時間有幾多人睇? 電視台攝時間多!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊