自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

等咗好耐,終於有戲,男朋友大結局了,感覺佢好努力,亦有好大進步,可惜套劇情麻麻,對手唔襯,期待佢下套劇,加油呀! 寶劍

大宅

回覆樓主:

寶劍係好好戲,又靚仔
但佢唔識揀劇,套雲畫爛尾、男朋友劇情薄弱
係得套1988收得,但可惜佢唔算主角

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我覺得寶劍Li 套劇做得幾好
最鐘意佢個笑容

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

starry_night 發表於 19-1-26 21:24
寶劍係好好戲,又靚仔
但佢唔識揀劇,套雲畫爛尾、男朋友劇情薄弱
係得套1988收得,但可惜佢唔算主角

雲畫我覺得好睇, 我係由崔澤開始喜歡佢

男朋友係有d悶, 不過為咗睇佢,追晒

珍珠宮

Toffeegirl 發表於 19-1-26 21:26
我覺得寶劍Li 套劇做得幾好
最鐘意佢個笑容

喊都做得好

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我未睇男朋友,雖然套劇評價麻麻,但遲D都會照睇,純粹為睇朴寶劍

tsung    發表於 19-1-26 21:55

珍珠宮

Lihoma 發表於 19-1-26 21:53
我未睇男朋友,雖然套劇評價麻麻,但遲D都會照睇,純粹為睇朴寶劍 ...

我純為睇佢, 不過套劇浪費咗佢

大宅

回覆樓主:

睇男朋友個陣,有時會覺得自己睇緊科幻片,因為呢個世界上無可能有咁完美既男人
靚仔、體貼、樂觀、上進、孝順

珍珠宮

starry_night 發表於 19-1-26 21:57
睇男朋友個陣,有時會覺得自己睇緊科幻片,因為呢個世界上無可能有咁完美既男人
靚仔、體貼、樂觀、上進、 ...

超乎完美

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

hellohelloruby 發表於 19-1-26 21:56
我純為睇佢, 不過套劇浪費咗佢
希望佢下一套識揀劇本,不過唔知要等幾耐才有下一套。

珍珠宮

Lihoma 發表於 19-1-26 21:59
希望佢下一套識揀劇本,不過唔知要等幾耐才有下一套。

大宅

2019勳章

未開始睇,但為佐佢會追,由1988開始鍾意佢,覺得佢好認真,希望佢快D有新劇!真係好鍾意佢

珍珠宮

aitangtang 發表於 19-1-27 00:39
未開始睇,但為佐佢會追,由1988開始鍾意佢,覺得佢好認真,希望佢快D有新劇!真係好鍾意佢
...

珍珠宮

回覆樓主:

我覺得成套戲都冇問題, 只係女主選錯人, 完全無意欲追,為咗寶劍先睇, 尾兩集我都未睇

你地有冇買FM飛?有hi touch, 我買了飛同朋友去睇

珍珠宮

aitangtang 發表於 19-1-27 00:39
...

我都係睇1988鍾意寶劍

大宅

2019勳章

miffyumiffy 發表於 19-1-27 09:36
我覺得成套戲都冇問題, 只係女主選錯人, 完全無意欲追,為咗寶劍先睇, 尾兩集我都未睇

你地有冇買FM飛 ...

前年我有睇香港同台灣,我第一次為佐佢飛去其他地方睇,今年未知睇唔睇,因為今年有佐女女

珍珠宮

女主係佢兄弟老婆,好難代入

我冇買FM, 冇朋友陪我

珍珠宮

尾二寶劍演技大爆發,女主唔掂

尾集有d悶, 草草收場

珊瑚宮

回覆樓主:

男朋友齋睇對手已無興趣無cp feel

珍珠宮

tansyneko 發表於 19-1-27 14:33
男朋友齋睇對手已無興趣無cp feel

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊