自由講場

跳至

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

請各JM 指導

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

京東購物

侯爵府

hosy456 發表於 19-1-26 21:54
京東購物

請問京東是不是等於淘寶?未用過

男爵府

唔等於淘寶,係另一個網購平台 ,而家選購京東自營滿99人仔,送香港自提免運費

珍珠宮

jllulu 發表於 19-1-26 22:00

唔係淘寶,係狂打淘寶

cn.jd.com
今個月滿¥99包郵到香港自取點,想過年前收到就快落單。

近日幫2位同事買咗空氣炸鍋(7kg)同一堆紙巾(6kg),包郵自取。我之前就買咗袋米同抽紙。

珍珠宮

jllulu 發表於 19-1-26 22:00

唯品会都得架,買咗2件服裝畀老婆大人,都可以用雲閃付及紅包,但要用集運,過年後先玩到。

入去逛下,無大陸手機號就試下用微信登錄購買。
m.vip.com

侯爵府

lyh80115 發表於 19-1-26 22:17
唯品会都得架,買咗2件服裝畀老婆大人,都可以用雲閃付及紅包,但要用集運,過年後先玩到。

入去逛下,無 ...

唔該哂

侯爵府

lyh80115 發表於 19-1-26 22:10
唔係淘寶,係狂打淘寶

cn.jd.com

唔該JM

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lyh80115 發表於 19-1-26 22:10
唔係淘寶,係狂打淘寶

cn.jd.com

淘寶唔比用八達通, 京東就開始可以用

男爵府

jllulu 發表於 19-1-26 21:40
請各JM 指導

咁好點攞88蚊?

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-27 01:28

淘寶始終想啲人用晒支付寶或支付寶hk,肥水不留别人田!

侯爵府

dndoomostt 發表於 19-1-27 01:30
咁好點攞88蚊?

之前用雲閃付喺太興 $30 -$20,之後隔好耐先見到有利是(emoji)

侯爵府

cattz288 發表於 19-1-27 01:28

請問點用八達通?係咪用八達通apps 先得?普通八達通咭得嗎?

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

jllulu 發表於 19-1-28 09:33
請問點用八達通?係咪用八達通apps 先得?普通八達通咭得嗎?

應該好似之前淘寶網買野咁用! 詳細未知, 因為未買過京東

珍珠宮

jllulu 發表於 19-1-28 09:33

用八達通app,付款揀八達通會自動彈出,以O!epay餘額支付,有NFC嘅android機又可以直接嘟卡。充值O!epay可以用轉數快、嘟八達通卡(以android機或讀卡器)、7仔現金。

侯爵府

lyh80115 發表於 19-1-28 12:07
用八達通app,付款揀八達通會自動彈出,以O!epay餘額支付,有NFC嘅android機又可以直接嘟卡。充值O!epay可 ...

唔該JM

侯爵府

cattz288 發表於 19-1-28 10:35
應該好似之前淘寶網買野咁用! 詳細未知, 因為買過京東

唔該JM

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊