美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

而家咪好興ten years challenge, 對比自己十年前後既樣
身邊唔少朋友同自己個十年變化都好大, 有d from girl to lady, 有d就老左好多
自問都好勤力扮靚, 但歲月催人老, d紋話黎就黎
好羨慕十年都冇咩點變個d人, 好似食左防腐劑咁, 由30到40歲都可以一條紋都冇.....

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同埋樣會望落成熟左

別墅

2019勳章

jennkim 發表於 19-1-29 15:14
而家咪好興ten years challenge, 對比自己十年前後既樣
身邊唔少朋友同自己個十年變化都好大, 有d from gir ...
都要睇先天因素,有d人可能好早就有紋,有d就算冇特別保養,但唔會有幾多紋走出黎,不過點都要keep下,盡量俾自己唔好走樣走得咁快

洋房

2019勳章

而家可以 p 圖

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

身邊唔少朋友同自己個十年變化都好大, 有d from gir ...

dna都好大關係

大宅

kobecheung00 發表於 19-1-29 18:02
而家可以 p 圖

哈哈 好認同

大宅

2019新春慶豚圓

ngwong2 發表於 19-1-29 19:46
dna都好大關係

係呀!
我就肥左, 冇乜点老,我係冇乜紋果d人,應該天生就係come老果隻

大宅

個D冇老到既朋友,你其實依家有冇見過佢真人架?定係fb才見到?如果fb見到,我覺得假相多,個個都p到自己D皮膚好靚先放相,自我催眠,一條紋及毛孔都見唔到架啦,見真人,你可能會失望所以唔使唔開心,變老係正常的

good_pig    發表於 19-1-31 22:26

男爵府

回覆樓主:

我唔信囉,十年冇變過,講笑咩,人黎嫁喎

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我有朋友真係十多年個樣冇變過!

佢皮膚白滑,又係少奶奶,幾乎冇返過工,個樣真係好後生,好有朝氣!

複式洋房

我係果啲一直都睇落好成熟果啲 所以睇落冇變過

大宅

同感~~ 明明搽左好多去皺產品都係整唔走d紋 真係有d灰~~
好想知到底要點keep先可以好似陳煒康華咁 4 5十歲都仲咁靚~~

侯爵府

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

冇老過又冇皺紋唔出奇,捺一個製就得啦

複式洋房

P圖技術夠高, 廿年無變過都得

禁止訪問

2019新春慶豚圓

大宅

elita22 發表於 19-1-30 15:35
同感~~ 明明搽左好多去皺產品都係整唔走d紋 真係有d灰~~
好想知到底要點keep先可以好似陳煒康華咁 4 5十歲 ...
其實抗皺產品應該系未有紋之前就要用,咁先阻止/延遲到啲紋出現,有第一條紋出現先搽已經太遲,好難先搵到products可以去紋,通常到個時都要打botox先得

複式洋房

baby_happy 發表於 19-1-30 16:32
冇老過又冇皺紋唔出奇,捺一個製就得啦

其實唔一定p 圖打針先冇紋,家族基因先最重要,我家人就係,比較童顏,我10年後都係冇紋冇老到

大宅

30歲去40歲一條紋都冇真係唔出奇,40去50歲就難些了

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

BabySquid 發表於 19-1-31 22:02
其實唔一定p 圖打針先冇紋,家族基因先最重要,我家人就係,比較童顏,我10年後都係冇紋冇老到
...

有冇鬆弛?
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

複式洋房

good_pig 發表於 19-1-31 22:26
有冇鬆弛?

接近40, 托賴未有啊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊