懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

頭先去咗做產檢 本來好開心同放心左 見到閃閃
跟住唔知係咪喺街度食咗污糟野 突然之間個肚劇痛 跟住肚痾 有冇孕媽媽試過? (擔心中) 呢個情況需唔需要即時睇醫生

洋房

babyM2019 發表於 19-1-30 19:31
頭先去咗做產檢 本來好開心同放心左 見到閃閃
跟住唔知係咪喺街度食咗污糟野 突然之間個肚劇痛 跟住肚痾 有 ...

不過我21週喇,我上星期四開始痾,琴日先好返,途中去過睇私家,私家開益生菌沖劑同腸抗敏感藥渣,作用唔大,去睇公立直程叫我留院,不過流感高峰期都係決定唔留,最後靠自己好返咁濟。。

別墅

Wendy811 發表於 19-1-30 19:37
有不過我21週喇,我上星期四開始痾,琴日先好返,途中去過睇私家,私家開益生菌沖劑同腸抗敏感 ...

Thx 如果再繼續痛 我去睇醫生啦 好驚 平時好少肚痾 頭先只係食左個石頭窩雜菜飯+ 幾隻煎餃, 平時係食得清 唔知係咪油左d 腸胃受唔到

洋房

babyM2019 發表於 19-1-30 19:44
Thx 如果再繼續痛 我去睇醫生啦 好驚 平時好少肚痾 頭先只係食左個石頭窩雜菜飯+ 幾隻煎餃, 平時係食得清 ...

懷孕腸胃係會變得敏感,遲下可能仲會便秘痛得緊要既話就去睇醫生啦

別墅

Wendy811 發表於 19-1-30 19:46
懷孕腸胃係會變得敏感,遲下可能仲會便秘痛得緊要既話就去睇醫生啦
...

咁我以後要小心d食野 之前試過大腸桿菌食抗生素 唔知係咪腸病毒未清 thx thx

首頁

尾頁

跳至