自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 大廚勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章

聖X娜呢隻經典名糕 --- 黃金糕,已經食左好多年,覺得佢好似越出越細舊咁,定係我大食左呢? 幸好仲有會員優惠價買。

:cheeze:  :wave:

別墅

我勁鍾意食

男爵府

ctang97 發表於 19-1-31 15:13
聖X娜呢隻經恩名糕 --- 黃金糕,已經食左好多年,覺得佢好似越出越細舊咁,定係我大食左呢? 幸好 ...

今日屋企攞左,返去睇下先

象牙宮

回覆樓主:

舊年開始無買,無以前咁好食

水晶宮

以前好似系長d

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係幾好食...唔記得舊年SIZE了

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

我琴日都開左黎食
真係幾好味。

不過第一次換黎食,無留意以往size 。

已刪除用户

回覆樓主:

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

好食, 不過今年好似貴咗, 無買!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 大廚勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章

叮妹 發表於 19-1-31 15:43
請問幾$?
我見佢賣廣告話零售價 $128,但之前經 "自由報料"嗰邊 d jm 提醒用會員價買,就係 80 大洋。

已刪除用户

象牙宮

無話可說 發表於 19-1-31 15:32
舊年開始無買,無以前咁好食
無買幾年,覺得唔好食,
所尼鋪果隻更好食又平d.

象牙宮

叮妹 發表於 19-1-31 16:20
你話明天去仲有冇得賣?但我又冇會員
中銀卡有優惠。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

ctang97 發表於 19-1-31 16:16
我見佢賣廣告話零售價 $128,但之前經 "自由報料"嗰邊 d jm 提醒用會員價買,就係 80 大洋。

...

已刪除用户

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

ctang97 發表於 19-1-31 16:16

...

我係VIP, 但app顯示VIP價係$96

子爵府

mercurycc 發表於 19-1-31 16:32
無買幾年,覺得唔好食,
所尼鋪果隻更好食又平d.

係咪印尼鋪果 d 黃金千層糕?如果係,嗰隻都好好食,但我個人口味覺得甜左少少。

子爵府

991129 發表於 19-1-31 16:42
我係VIP, 但app顯示VIP價係$96

早買早享受嘛!
兩星期前好似有幾日 early bird sale,所以係超特價,可能而家又貴番喇!

象牙宮

ctang97 發表於 19-1-31 16:59
係咪印尼鋪果 d 黃金千層糕?如果係,嗰隻都好好食,但我個人口味覺得甜左少少。
千層又有,黃金糕都有,好食過聖xx.

伯爵府

係!縮左水同無以前咁香椰子味!

首頁

尾頁

跳至