自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大家講下,用黃皮葉丶椂柚葉沖完涼,你地會唔會用新毛巾,換新底衫褲?新睡衣?亦或年三十晚先換?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

我習慣年三十晚先至換。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Funny 發表於 19-2-1 14:59
我習慣年三十晚先至換。

我之前都係年三十晚洗同換

子爵府

推上去再問下

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我年三十換

珍珠宮

回覆樓主:

年三十晚先換, 但近年變左淨係會有新既內衣, 睡衣已經冇買好多年

子爵府

Happyhappylive 發表於 19-2-1 22:29
我年三十換

same

子爵府

baby_yee 發表於 19-2-1 22:31
年三十晚先換, 但近年變左淨係會有新既內衣, 睡衣已經冇買好多年

我都覺得太多睡衣,又沒爛,但又無位

男爵府

新睡衣都要?唔著睡衣咁點?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

乜都冇換,照正常生活

子爵府

sababy 發表於 19-2-1 22:33
新睡衣都要?唔著睡衣咁點?

人肉睡衣

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

nganc9 發表於 19-2-1 22:33
乜都冇換,照正常生活

X2

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆 sharon26788 的帖子

年三十晚先換,送舊

迎新

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊