懷孕前後

跳至

大宅

2019新春慶豚圓

有冇人好似我咁 最近一星期 而家17週 差唔多每次去完大後 抹既時候有流啡? 但之後再去vv就冇再流啡⋯⋯點解會咁 開大既時候太大力?

洋房

2019勳章

besslyp 發表於 19-2-4 13:51
有冇人好似我咁 最近一星期 而家17週 差唔多每次去完大後 抹既時候有流啡? 但之後再去vv就冇再流啡⋯⋯點 ...

系咪生痔瘡啊?

大宅

2019新春慶豚圓

lingemilie 發表於 19-2-4 15:57
系咪生痔瘡啊?

唔係呀 係陰道出架 唔係肛門既血
訓唔著

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

有冇人好似我咁 最近一星期 而家17週 差唔多每次去完大後 抹既時候有流啡? 但之後再去vv就冇再流啡⋯⋯點 ...

你有無抺底用保鮮袋入佳或影低佢,去睇睇醫生啦!

大宅

試下等到最急既時候先去,話按下鼻骨

FB體驗帳戶

2019新春慶豚圓

我都係呀,而家7週,都唔敢用力啦。琴晚用少少力都流左成塊護墊既鮮血

珍珠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

如果每次大便都有既話,我建議你問問醫生比較好

別墅

睇醫生啦 肯定係陰道留出黎既就應該去婦科check 下

別墅

可能子宮頸有瘜肉,我之前有bb都係咁,快啲睇醫生,我嗰陣割咗之後就無再流啡

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊