自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

老公話行大運,揸車去新田呢個新開既地方。以為無人無野行,竟然去左兩個幾鐘。入面都幾多岩小朋友既地方,地方,廁所都乾淨。

我仔玩左VR體驗館,入埸費80包4個遊戲。另外VR遊戲館,150一個鐘任玩,我覺得幾抵。我細仔就玩遙控車,5分鐘20蚊。

最後,係呢度jm介紹訂左個盆菜,幾好味。
祝大家新春大吉。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

selina1109 發表於 19-2-5 21:04
老公話行大運,揸車去新田呢個新開既地方。以為無人無野行,竟然去左兩個幾鐘。入面都幾多岩小朋友既地方, ...

祝新年進步、身體健康、花開富貴
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

回覆樓主:

真係唔多人喎,不過都正常,大陸人都返左鄉下,香港人又少去。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

謝謝分享

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

謝謝分享
身體健康 心想事成

首頁

尾頁

跳至