夫婦情感

跳至

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章

我老公本身脾氣唔好,衝動。大家湊&教小朋友既方法又唔同,成日都嘈交!唔大家價值觀唔同!又成日都要ml, 我唔肯就發我老脾,越黎越憎佢!我好想離開這個家

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 blueroselam 的帖子

咁呢啲係男人需要黎
你唔想係因為嘈到冇心情,不可混為一談嘅,有冇好好咁傾過

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章

yan12 發表於 19-2-6 10:53

咁呢啲係男人需要黎

佢需要,我唔需要,咁我次次都就佢,咁就到幾時?! 傾意思係大家取個平衡點?!平衡唔到係咪可以 say goodbye?!

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

一個人係嘈唔成交嘅,相信你脾氣都唔小,
何謂多丶何謂少係好主觀,
不如搵婚姻輔導傾下。

水晶宮

2019新春慶豚圓

blueroselam 發表於 19-2-6 10:56
佢需要,我唔需要,咁我次次都就佢,咁就到幾時?! 傾意思係大家取個平衡點?!平衡唔到係咪可以 say goo ...

點為之成日先?
一星期要求幾多次?

翡翠宮

2019新春慶豚圓

blueroselam 發表於 19-2-6 10:38
我老公本身脾氣唔好,衝動。大家湊&教小朋友既方法又唔同,成日都嘈交!唔大家價值觀唔同!又成日都要ml, ...

佢有需要你無需要
的確可以亦應該離婚
畢竟身體狀況無得勉強
快D離囉

翡翠宮

2019新春慶豚圓

我老公本身脾氣唔好,衝動。大家湊&教小朋友既方法又唔同,成日都嘈交!唔大家價值觀唔同!又成日都要ml, ...

點樣係成日? 一个星期一兩次, 夫婦黎講唔係多.

一係去婚輔, 一係同佢講明你唔要, 佢自己黎. 到你自己有需要你唔好搵佢, 你又自己黎. 好多女人大左年紀需要會增大. 佢有外遇你唔好出聲, 因為个外遇幫你解決左部份問題.

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

嘈交同需要係兩回事。
你講出佢成日需要係幾多?
先可以評論係正常定真係太多?
月光很美麗☺

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ML 唔講住, 前面講個堆問題聽到都煩, 如果真係南轅北轍, 不如諗下分唔分開? 關係唔好, 講乜鬼ML!! 就算佢一個月一次, 你都唔想佢掂你!!!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

咁其實每個需求量唔同,好難話佢有錯喎。。

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊