自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

火都黎,排隊等巴士,個老公已經左沖右沖驚死排唔到隊咁,差d整到我b, 咁兩條隊唔同巴士,兩公婆一人排一條都唔係問題,另一條車到,個老婆排我前面走去同老公排另一架巴士,咁我好正常行前la, 條隊都上緊,上上下見到我排果條班巴士係後面冇咁多人,唔好意思都冇聲就一野sip番係我前面!我驚佢撞到個b, 避開後退爆左句“想點ar” ,個女人就啤行我口up up話咩痴線定有d咁ge人,又一野fing個背囊黎撞我b! 其實佢都係孭住個b, 你好聲好氣同我講“唔好意思想排番依度” 我會俾,但你老馮咁sip入黎又唔睇人仲覺自己岩曬,咩叫相由心生!我真係恭喜你ar! 呻完。。。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

S_family 發表於 19-2-6 12:37
火都黎,排隊等巴士,個老公已經左沖右沖驚死排唔到隊咁,差d整到我b, 咁兩條隊唔同巴士,兩公婆一人排一條 ...

不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

呢啲人好乞人憎

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

男爵府

由佢,呢d人一定有日會有個大教訓!

大宅

火都黎,排隊等巴士,個老公已經左沖右沖驚死排唔到隊咁,差d整到我b, 咁兩條隊唔同巴士,兩公婆一人排一條 ...

人多呢d日子,好易起衝突,加上帶住兩個仔,我會call的算數

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

男爵府

真係好冇品,啲攝石人

伯爵府

回覆樓主:

排唔同車,做乜排吓呢邊,又去嗰邊,又排返呢邊?又真係幾麻煩

珍珠宮

咁野蠻㗎!邊個部族走出嚟㗎!
咁毒!自己野蠻理虧,仲用背囊趁機施襲,分明目標係妳個BB!

公爵府

章魚妹妹 發表於 19-2-6 13:57
由佢,呢d人一定有日會有個大教訓!

我老公都話唔好搭依班車,橫點佢地上到都係企車頭,唔想同佢地搭同一班車,我地等多5分鐘都有第二班有位坐;我地拜完年去行街,但唔係好識搭車去,有個叔叔同阿姨好好人教我地點搭,仲帶到我地去小巴站,頓時覺得好彩仲有好多友善好人,心情好番好多

首頁

尾頁

跳至