自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實好耐無去過。因今日無咩胃口。想食少少嘢就算,所以今日再去食,啲水機位仍然係咁污糟,之前都同佢地反映過,無改善,最恐怖又係家長掛住篤電話,啲小朋友隻手碟碟摸過晒,但又唔係食,咁其他人點拎來食。想通知店員。又無人..正想行去同個呀媽講之際,佢媽終於話佢地,但之後又繼續係咁!攪到都唔敢食之後又攪枱面嗰啲wasabi ....薑...個呀媽見到唔理佢地走咗出去畀錢,我老公擰轉頭叫佢地唔好再整污糟啲嘢食,两個小孩仲係到大笑...真係想

Poyau    發表於 19-2-11 22:51

男爵府

fanlee 發表於 19-2-11 19:53
其實好耐無去過。因今日無咩胃口。想食少少嘢就算,所以今日再去食,啲水機位仍然係咁污糟,之前都同佢地反 ...

借問聲你住邊頭?

男爵府

其實好耐無去過。因今日無咩胃口。想食少少嘢就算,所以今日再去食,啲水機位仍然係咁污糟,之前都同佢地反 ...

我想問你邊間,我唔去

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁恐怖,邊間先!?我而家都喺元x 壽司

Poyau    發表於 19-2-11 22:51

不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

請問邊間?我會避開

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

crystal媽咪 發表於 19-2-11 20:19

我都係食緊

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 19-2-11 20:19

Poyau    發表於 19-2-11 22:52

男爵府

我好怕水位問題

大宅

虎到金來勳章

which store?(emoji)

伯爵府

而家好多高速幹綫,你掂先出

男爵府

回覆樓主

男爵府

回覆 superkingdom 的帖子

我都覺得高速線衛生差好多?其實係咪,啲碟特別油,啲野又唔好食,已經唔係忙。普通舊式係慢啲,野食又新鮮,出水位又真係滾熱
定係咁岩姐?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

但經常排長龍 等成百個號碼

大宅

回覆樓主:

所以我次次都坐table 用手機柯打

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

請問邊間分店咁驚嚇

男爵府

請問邊間分店?因為我間中都會食

男爵府

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

基本上我去開的分店都用手機下單, 你邊度食?

珍珠宮

回覆樓主:

我樓下間開 12 點,早幾日 11.30 行過已經見有壽司轉緊

d 壽司係幾時整我唔敢諗啦

首頁

尾頁

跳至