意見反饋
義工

自由報料 今日: 421|主題: 268020

跳至
HKTVmall Gold VIP

大宅

國民生產總值:2291

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
今日戶口忽然見到變左做 Gold Vip
好似話有專線電話落 order
但上網查 HKTVmall Gold VIP 冇資料,
有冇人知Gold Vip 有咩優惠?

大宅

國民生產總值:3485

Recharm 發表於 19-2-11 20:27
今日戶口忽然見到變左做 Gold Vip
好似話有專線電話落 order
但上網查 HKTVmall Gold VIP 冇資料,

我個account都變左gold vip
不過只得3個月就到期

大宅

國民生產總值:2291

2019新春慶豚圓

回覆 ms.kalam 的帖子

我都係,是否人人最後3個月都會變 Gold VIP?其實有咩優惠?

男爵府

國民生產總值:7007

2019新春慶豚圓 2019勳章

咁你原本係咪VIP?

大宅

國民生產總值:3485

Recharm 發表於 19-2-11 21:02
回覆 ms.kalam 的帖子

我都係,是否人人最後3個月都會變 Gold VIP?其實有咩優惠?

我原來VIP係到今年年尾

大宅

國民生產總值:1620

我原本VIP係到今年9月

大宅

國民生產總值:2930

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
其實變左金,都係無用,因為呢間野送貨太差,送d唔送d。

別墅

國民生產總值:518

回覆樓主:

我都係變左gold vip, 但係睇落唔知多左d咩優惠

象牙宮

國民生產總值:216370

回覆樓主:

都想知Gold VIP有什麼優惠

tsung    發表於 4 天前

男爵府

國民生產總值:5328

2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

有什麼分別?

別墅

國民生產總值:929

係啦,得番三個月到期,我又買唔到3張單加埋$3000續會,點算,$250送貨好d喎!

wcpcelia    發表於 4 天前

珍珠宮

國民生產總值:47662

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我都想知有乜分別

珍珠宮

國民生產總值:33447

小儀皇后 發表於 19-2-12 00:07
其實變左金,都係無用,因為呢間野送貨太差,送d唔送d。

係呀,我以後都唔敢用送貨,有次送漏全部急凍嘢,最後我搵客服,果批急凍嘢唔見咗,要退款

大宅

國民生產總值:3620

回覆 Recharm 的帖子

我vip 到12月,但冇變gold 嘅?

珍珠宮

國民生產總值:40448

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

我六月到期,無變金vip

寶石宮

國民生產總值:329786

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

happybebebe 發表於 19-2-12 14:13
係呀,我以後都唔敢用送貨,有次送漏全部急凍嘢,最後我搵客服,果批急凍嘢唔見咗,要退款
...

男爵府

國民生產總值:8668

2019勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我又係冇啦啦獎左gold,我本身好似9定10月先到期,依家變左5月

男爵府

國民生產總值:8943

2019新春慶豚圓 2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rr002 發表於 19-2-12 18:39
我又係冇啦啦獎左gold,我本身好似9定10月先到期,依家變左5月

早左到期?

男爵府

國民生產總值:7888

2019勳章 想生BB熱投

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Gold Vip 係咪從來冇投訴就係?
我仲係Vip ,投訴過唔少

大宅

國民生產總值:2957

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

應該係gold vip得三個月期,之後會變返普通vip

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.