意見反饋
義工

自由講場 今日: 5963|主題: 1023322

跳至
起名,那個好呢?  

別墅

國民生產總值:642

2019新春慶豚圓

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
朱雪晴

朱千悅

朱千月

各位sis, 你地覺得邊個名比人感覺最好?

大宅

國民生產總值:1955

回覆樓主:

朱千悦

珍珠宮

國民生產總值:30600

2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

千悅

子爵府

國民生產總值:10474

2019新春慶豚圓 2019勳章

千悅

伯爵府

國民生產總值:17955

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

千悅

別墅

2019新春慶豚圓

cat777 發表於 19-2-12 02:18
朱雪晴

朱千悅

咁我又想問下大家, 朱千悅你地覺得感覺好啲,
咁你地形唔形容到帶比你地咩好感覺?

珍珠宮

國民生產總值:36272

千月

比較容易記得

大宅

國民生產總值:4153

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

cat777 發表於 19-2-12 02:49
...

我覺得係解開心常悅

珍珠宮

國民生產總值:46677

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

...
千個喜悅⋯⋯你話好唔好呢?

珊瑚宮

國民生產總值:111255

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

會諗起朱千雪

esmehouse    發表於 4 天前

水晶宮

國民生產總值:73335

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

朱雪晴

朱千悅

朱雪晴
另外嗰兩個啲人都易講錯係朱千雪
月光很美麗☺

珍珠宮

國民生產總值:48114

2019新春慶豚圓

三個名都諗起朱千雪(呢個最好)!要揀就揀千悅,不過我覺得「悅」音比較老套,要睇字先感覺現代d!

公爵府

國民生產總值:26543

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

朋友個女讀小學,佢都叫千悅
佢話佢同班同有幾個同名,不過用芊。
三個入面最易叫係呢個,一千個喜悅又幾高興

寶石宮

國民生產總值:329792

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

千悦

子爵府

國民生產總值:13099

...

我只係諗樓主係咪好鍾意朱千雪

別墅

2019新春慶豚圓

caryfox 發表於 19-2-12 03:21
千個喜悅⋯⋯你話好唔好呢?

好好哦

別墅

2019新春慶豚圓

crystal媽咪 發表於 19-2-12 08:07
朱雪晴
另外嗰兩個啲人都易講錯係朱千雪

係既.....

子爵府

國民生產總值:11586

千悅通街都係。

公爵府

國民生產總值:26349

朱雪晴

朱千悅

千悅

子爵府

國民生產總值:12801

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

千月

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.