懷孕前後

跳至

民房

2019新春慶豚圓

見BB展有本coupon book可以買, 但週圍search都揾唔到入面會有d咩內容, 唔知值唔值得買, 同老公去又好唔好買2本。。。想問有無邊度可以預先睇到coupon book內容架?

男爵府

Maymay_1212 發表於 19-2-13 22:49
見BB展有本coupon book可以買, 但週圍search都揾唔到入面會有d咩內容, 唔知值唔值得買, 同老公去又好唔 ...

買一本夠,通常係俾你拎sample/freebie,買部份野平d咁囉

大宅

2019新春慶豚圓

反正都一齊排就買兩本,我怕排隊,所以上次陀住個b都冇買書仔,入去行完買完想買既野就走lu

男爵府

2019新春慶豚圓

一本夠,唔會用得晒全部

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

見BB展有本coupon book可以買, 但週圍search都揾唔到入面會有d咩內容, 唔知值唔值得買, 同老公去又好唔 ...

請問本coupon book邊度有得買?

民房

2019新春慶豚圓

wowobibi 發表於 19-2-14 22:45
請問本coupon book邊度有得買?

https://eticket.eugenebaby.com/?utm_source=eugeneb

我諗住係呢條link買飛買埋

男爵府

Maymay_1212 發表於 19-2-15 07:37
https://eticket.eugenebaby.com/?utm_source=eugeneb

我諗住係呢條link買飛買埋

謝謝~

複式洋房

1本夠勒,返正你都唔會用得晒,你可以上網買定/到場先買都得,2者都係到場先攞到本野。如果係孕媽媽,又想行足一日,建議自備足夠糧水,同埋著對行得舒服既鞋,唔怕老套可以帶埋有摺登既車仔,舊年我大住肚行,行足一日攰到爆

珍珠宮

2019新春慶豚圓

我都覺得一本就夠喇

複式洋房

2019新春慶豚圓

dullymama 發表於 19-2-17 11:53
1本夠勒,返正你都唔會用得晒,你可以上網買定/到場先買都得,2者都係到場先攞到本野。如果係孕媽媽,又想 ...

媽媽好利害啊!請教下要唔要帶中/大喼去掃貨啊?其實會唔會都有送貨

複式洋房

puiyeelove 發表於 19-2-18 20:11
媽媽好利害啊!請教下要唔要帶中/大喼去掃貨啊?其實會唔會都有送貨

如果你諗住瘋狂shopping就最好帶大喼,攞完贈品都可以扔晒落去,孕媽媽上奶粉商fb預先登記,甘就可以預到時間去攞贈品
至於送貨我唔太清楚大會有無好似書展既送貨counter,我舊年只係買BB綿買夠金額送貨

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊