自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我最近成日遇到,大家遇到會怎樣做?

子爵府

回覆 Liz-Y 的帖子

我都試過,我專登大大聲傾電話嘈醒佢

wcpcelia    發表於 19-2-17 10:03

伯爵府

回覆樓主:

有!撩佢傾計

大宅

我試過零辰搭去機場遇到 即刻大大聲同同行朋友講野 嚇醒佢

子爵府

回覆樓主:

我试過呀,佢直情合埋眼咁濟,我吾知点好,推一推我c6打眼色,我C6大叫:司机吾好瞓呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Liz-Y 發表於 19-2-16 18:52

好多年前新年夜晚試過。
佢恰眼瞓到跨左中線,騎住兩條行車線。老公不停拍佢膊頭,原本我瞓咗,老公都叫醒我。最後提早落車
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

回覆樓主:

我最近响台灣試過去桃園機場,天陰陰又有D雨毛,大直路,留意到個司機好唔妥,又拎嘢食,又飲水,瞇吓瞇吓,仲突然開窗伸手出去接D雨水洗面,跟住仲瞇埋眼。嚇到我同老公即刻叫醒佢,開慢D,一係就泊埋一邊醒吓,佢又話唔洗,我哋就係咁同佢講嘢……

珍珠宮

回覆樓主:

唉,真係好危險

子爵府

同司機吹水,

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

minmin 發表於 19-2-16 21:35
唉,真係好危險

男爵府

剛剛新年巧遇上只係8分鐘車程佢中左兩次眼訓差點撞車。我被剎車衝力整親條頸痛得我吖,新年流流到站我啦啦聲落車叫佢眼訓拍埋一邊抖抖。
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

首頁

尾頁

跳至