親子旅遊

跳至

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

黎緊自己生日想同小朋友入海洋公園慶祝,因為生日正日入場免費,但咁啱生日嗰日係星期日,想請問大家星期日海洋公園係咪一定迫爆?係咪超多內地團去?
小朋友四歲,諗住係睇下動物,搭下纜車為主,唔會玩機動遊戲,但想輕輕鬆鬆,唔想睇咩都要迫餐懞.

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔敢話一定迫爆...
但勁多人係真的

複式洋房

Damui 發表於 19-2-18 00:20
黎緊自己生日想同小朋友入海洋公園慶祝,因為生日正日入場免費,但咁啱生日嗰日係星期日,想請問大家星期日 ...

唔係,尋日去完,唔算多人

大宅

感覺上平日旅行團多過星期日

欖車通常3:30前都好多人坐

過左4:00幾無咩人

別墅

Damui 發表於 19-2-18 00:20
黎緊自己生日想同小朋友入海洋公園慶祝,因為生日正日入場免費,但咁啱生日嗰日係星期日,想請問大家星期日 ...

今年開始唔需要正日,生日果個星期都可免費入場

別墅

lokchick 發表於 19-2-21 09:18
今年開始唔需要正日,生日果個星期都可免費入場

真係?但海洋公園既網頁無咁寫

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

Damui 發表於 19-2-21 10:28
真係?但海洋公園既網頁無咁寫

個優惠只是一月份. 而家二月要正日.

wcpcelia    發表於 19-2-21 11:10

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊