親子旅遊

跳至

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問有冇人係住樂園外面酒店?有冇介紹?謝

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

尖尖 發表於 19-2-18 22:21

上trip.com搵,好多

大宅

2019勳章 BK Milk勳章

尖尖 發表於 19-2-18 22:21

剛訂咗1間係橫琴區。你上c.trip search橫琴區有好多酒店式公寓。我訂咗4房兩廳10個人一齊住。班細路實開心可以一齊玩

大宅

2019勳章

wendywoo72 發表於 19-3-13 10:01
剛訂咗1間係橫琴區。你上c.trip search橫琴區有好多酒店式公寓。我訂咗4房兩廳10個人一齊住。班細路實開心 ...

唔該你,可以分享一下訂邊間?我地三個家庭10個人去,仲有門票你係邊度訂㗎?

大宅

2019勳章 BK Milk勳章

CC827 發表於 19-3-14 09:59
唔該你,可以分享一下訂邊間?我地三個家庭10個人去,仲有門票你係邊度訂㗎?
...

訂咗一間近中央滙,中央滙有好多野食。
你去c.trip打橫琴就有好多比佢選。我訂嗰間叫語悅。不過4房兩廳嘅公寓唔太多。最多3房兩廳你選。有d又有主題。例如Hello Kitty屋,火車頭。我訂兩晚公寓式,會淘1晚訂長隆因貪佢兩日1夜包3成人票都係千鬆d蚊。平過自己買票。

大宅

2019勳章

wendywoo72 發表於 19-3-14 10:05
訂咗一間近中央滙,中央滙有好多野食。
你去c.trip打橫琴就有好多比佢選。我訂嗰間叫語悅。不過4房兩廳嘅 ...

唔該曬

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊