自由報料

跳至

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

見係蘇寧網上買洗衣機, 每一仟減150元, 咁平好多

金章(ZANUSSI) ZWY61035SI 6公斤上置式洗衣機 [p=22, null, left]13項洗衣程序, 輕柔開桶門, 油壓避陣系統, 歐洲製造

參考價 $5198.00 蘇寧價 $3940. 00 促銷 滿减 每1000減150最多減4000

唔知包唔包棄舊機, 有無人幫襯蘇寧網買過? 其實是否同蘇寧實體店同一公司?

大宅

回覆 oasis18 的帖子

其實一樣㗎,佢有個客服制可以線上問㗎!好似只係網店有分大陸倉同香港倉!

wcpcelia    發表於 19-2-20 11:20

侯爵府

https://www.price.com.hk/product.php?p=290457

別墅

回覆樓主:

Del

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

minniechoy 發表於 19-2-20 10:33
回覆 oasis18 的帖子

其實一樣㗎,佢有個客服制可以線上問㗎!好似只係網店有分大陸倉同香港倉! ...

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

買過冷氣機
佢網頁條款寫得好清楚,包咩唔包咩
冷氣的話
唔包拆舊機 (加$150)
包基本安裝、送機黎拎機走、四電一腦收費
而price.com內好多小店鬥平,樣樣唔包,要自己加返條數

過程都好順利,除左佢改過我一次送貨+安裝期。理由係「冬天買冷氣淡季無師傅過開你果邊」。我住市區唔係大嶼山囉!

侯爵府

Charlotte_mom 發表於 19-3-1 15:06
買過冷氣機
佢網頁條款寫得好清楚,包咩唔包咩
冷氣的話

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊