夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我生完BB之後﹐塊面長咗好多暗瘡﹐一路都唔敢塊面貼太近BB﹐而家先好返少少﹐得返D印﹐而BB又大咗少少﹐所以我近排先開始夠膽錫吓BB面珠(唔係成日錫)﹐點知今朝我錫BB面珠時﹐我C6見到!
佢即刻講咗句:「你唔好錫佢呀!塊面唔好掂到佢呀!小心D暗瘡傳染俾佢呀!」

男爵府

原帖由 kitkitaunt 於 09-4-26 15:42 發表
我生完BB之後﹐塊面長咗好多暗瘡﹐一路都唔敢塊面貼太近BB﹐而家先好返少少﹐得返D印﹐而BB又大咗少少﹐所以我近排先開始夠膽錫吓BB面珠(唔係成日錫)﹐點知今朝我錫BB面珠時﹐我C6見到!
佢即刻講咗句:「你唔好錫佢呀!塊面唔好掂到佢呀!小 ...

佢可能玩下姐

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢都係擔心bb, 唔好介意啦.

大宅

物暗瘡會傳染架咩? 有冇問過醫生呀?

侯爵府

係咪因為荷爾蒙的問題令到生瘡瘡?
快D睇醫生睇好佢,之後咪日日鍚都得囉
8-)

男爵府

唔好唔開心, 你老公都係緊張 BB, 一下子末能顧及你的感受, 你放開些就會冇事啦

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

第一個感覺梗係唔高興
好似嫌自己咁
不過
深入D諗吓
可能驚暗瘡有傷口會有細菌
如果第搽咗藥膏又可能會揩上BB到
就當係一個提醒喇

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔好唔開心啦,,,佢都係緊張BB一時口快既姐我諗...
介紹你用隻暗瘡啫喱丫..朋友介紹我用,,見$25咪試下囉..點知真係好得...有少少紅開始想生暗瘡時搽,第2朝就冇左啦.. 我係YAHOO search見$20添咋...打"Neostrata Gel Plus"..

男爵府

唔好唔開心, 曾幾何時我都唔俾老公鍚盈盈架, 盈盈細個個時, 佢d皮膚好差, 所以我唔俾我老公鍚個女架, 直到大約一歲時我先俾佢鍚個女, 你老公都係緊張bb, 希望你唔好介意, 男人有時係粗心d架啦!
原帖由 kitkitaunt 於 09-4-26 15:42 發表

大宅

個c6 無心ga, 唔好記住, 諗吓bb 就會舒服哂 ,等好返哂,大把機會錫bb.

講真bb d 皮膚仲係好幼細, 好容易感染, 摸多兩摸好易出粒粒, 到時仲唔開心,仲煩 ,

記住影響深遠

翡翠宮

佢使5使緊張成咁呀 好攪笑呀!

首頁

尾頁

跳至