親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

暑假同嫲嫲一家四口去曼谷玩,請問各位邊間酒店近BTS,價錢又平?因要BOOK兩間房,價格太高會頂唔順

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sweetheartagnes 發表於 19-2-21 16:46
暑假同嫲嫲一家四口去曼谷玩,請問各位邊間酒店近BTS,價錢又平?因要BOOK兩間房,價格太高會頂唔順 ...

arte
放下自在

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 19-2-21 16:54
arte
非常好, 平靚正!

複式洋房

回覆 cattz288 的帖子

唔該哂!
最緊要平同乾淨,嫲嫲有潔癖,唔想死在曼谷

wcpcelia    發表於 19-2-22 11:30

大宅

wiiabcd 發表於 19-2-21 17:28
非常好, 平靚正!

見有啲評語話間房有陣up味,你印象中有冇?夜晚返酒店條路會唔會好黑?我都有興趣呢間。唔該晒

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

annie126 發表於 19-3-24 09:47
見有啲評語話間房有陣up味,你印象中有冇?夜晚返酒店條路會唔會好黑?我都有興趣呢間。唔該晒
...

上年住時高層雙床房, 廁所冇 up 味, 沖涼水壓夠力,
而且打掃得亁淨, 地下冇頭髮不特止, 連毛都冇條,
去旅行我習慣帶一筒裝消毒紙巾周圍抹,
間房好乾淨床頭檯面毛衣架都抹唔到塵, 我覺得算好乾淨.

大宅

wiiabcd 發表於 19-3-24 11:14
上年住時高層雙床房, 廁所冇 up 味, 沖涼水壓夠力,
而且打掃得亁淨, 地下冇頭髮不特止, 連毛都冇條,
去旅 ...

放心晒,唔該你

伯爵府

annie126 發表於 19-3-24 09:47
...

夜晚有街燈, 但當然冇香港果D咁光猛, 零晨時都有遊客往來, 都太得人驚.

大宅

wiiabcd 發表於 19-3-24 11:18
夜晚有街燈, 但當然冇香港果D咁光猛, 零晨時都有遊客往來, 都太得人驚.

我估你想話唔太得人驚

伯爵府

annie126 發表於 19-3-24 11:20
我估你想話唔太得人驚

係呀, 係呀, 明明打咗個 "唔" 字, 出嚟就冇咗.
條路人來人往, 好安全嘅, 沿途重有幾檔小食車仔檔.

首頁

尾頁

跳至