懷孕前後

跳至

洋房

好多人讚佢,佢手勢好嗎?,有無媽媽搵過佢開刀?

複式洋房

twinskelly1 發表於 19-2-23 06:06

我一月尾搵佢開刀。高醫生手勢好之外,仲好細心,評估都準確。

洋房

JacJacMaMa 發表於 19-2-23 06:48
我一月尾搵佢開刀。高醫生手勢好之外,仲好細心,評估都準確。

佢開刀收得貴嗎?我下個月book左佢照結構

複式洋房

twinskelly1 發表於 19-2-23 06:53
佢開刀收得貴嗎?我下個月book左佢照結構

佢開刀同順產大房都收$23000(因為我最初都係搵佢順產,所以個價係2018年報俾我,唔知有無加價。)當然開刀另外有麻醉師錢,醫院個套餐都唔同價。

高醫生支持順產。後來因為我個情況有少少變化,佢分析順產既風險同安排,我最後36週先決定轉開刀。

洋房

JacJacMaMa 發表於 19-2-23 07:58
佢開刀同順產大房都收$23000(因為我最初都係搵佢順產,所以個價係2018年報俾我,唔知有無加價。)當然開 ...

聽你咁講佢真係一位好信得過既醫生,我下個月搵佢照結構好緊張

侯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我係揾佢順產,但臨時轉開刀,佢開刀手勢係好好,但下一胎我同我老公都唔會再揾佢

複式洋房

twinskelly1 發表於 19-2-23 09:08
聽你咁講佢真係一位好信得過既醫生,我下個月搵佢照結構好緊張

祝一切順利,好好享受懷孕既時光啊!

洋房

freshrose 發表於 19-2-23 09:50
我係揾佢順產,但臨時轉開刀,佢開刀手勢係好好,但下一胎我同我老公都唔會再揾佢
...

點解下胎唔揾返佢?

侯爵府

2019新春慶豚圓

meowmeowbelle 發表於 19-2-23 10:30
點解下胎唔揾返佢?

產前覺得唔細心,產檢果時唔會睇返d record

到我產後有d突發事,想睇佢,診所話佢full booking , 要個幾月先有得睇,我覺得真係好差,咩client 去到咁urgent 的情況,都拒諸門外,加一個症都咁難咩?唔通生完就可以唔理patient?

講真,我都睇左高醫生好耐,因為我第一胎係小產左,果時高醫生未咁多人睇,真係好好,好暖男,決定一定要揾佢生。但係佢紅左之後,明顯真係無咁細心,睇症有d rush., 佢平均一個產檢係由入房到出房係6 mins , 照結構係20mins 之內(我前後去揾佢產檢差不多20次得出黎的結論)

洋房

JacJacMaMa 發表於 19-2-23 10:29
祝一切順利,好好享受懷孕既時光啊!

多謝你哦 (emoji)

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

JacJacMaMa 發表於 19-2-23 07:58
佢開刀同順產大房都收$23000(因為我最初都係搵佢順產,所以個價係2018年報俾我,唔知有無加價。)當然開 ...

講問最後埋單幾錢呀?

複式洋房

cymc1987 發表於 19-2-23 12:34
講問最後埋單幾錢呀?

我係仁安生,5日4夜套餐,三餐都叫醫院膳食,最後唔洗$63000。

別墅

2019勳章

我係高醫生超結構, 佢第一次睇我, 佢有仔細睇完另一位醫生寫既comment先開始見我...BB都算配合, 20分鐘內都照哂要睇既野, 都會等佢轉身...雖然係快, 但都仔細, 比時間我地問野

但佢真係好full, 我8wk時已經要開始預約...

洋房

momomee 發表於 19-2-23 13:17
我係高醫生超結構, 佢第一次睇我, 佢有仔細睇完另一位醫生寫既comment先開始見我...BB都算配合, 20分鐘內都 ...

但我呢幾日不停打去改日子,無論改邊一日佢都有位啵,尋日約佢下星期照佢都有位,好彩無full到

洋房

JacJacMaMa 發表於 19-2-23 12:53
我係仁安生,5日4夜套餐,三餐都叫醫院膳食,最後唔洗$63000。

嘩,咁好抵喎,我預算係10萬

複式洋房

twinskelly1 發表於 19-2-23 13:22
嘩,咁好抵喎,我預算係10萬

仁安算比較平,加上我住大房!如果住半私家/私家就會再貴。

子爵府

2019新春慶豚圓

twinskelly1 發表於 19-2-23 06:06

我啱啱俾張耀昌醫生開完,手勢無得彈

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

林勇行醫生開刀手勢好好

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊