自由講場

跳至

複式洋房

2019新春慶豚圓

雖然我知意思,但我揀選後效果吾多似我理解一樣,有冇人可以解釋我知呢個版面作用係咩?應該點選擇?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

littlect 發表於 19-2-27 10:57
雖然我知意思,但我揀選後效果吾多似我理解一樣,有冇人可以解釋我知呢個版面作用係咩?應該點選擇?

...

呢個係你揀要keep幾耐既detailed accounts。

複式洋房

2019新春慶豚圓

[email protected] 發表於 19-2-27 10:58
呢個係你揀要keep幾耐既detailed accounts。

如果吾洗考慮data size問題,又想keep data 奈d,應該揀最早年份,如2011? 意思係myob仲可以睇到由2011至依家嘅transaction? thx

複式洋房

littlect 發表於 19-2-27 11:02
如果吾洗考慮data size問題,又想keep data 奈d,應該揀最早年份,如2011? 意思係myob仲可以睇到由2011至依 ...

我用嗰個版本最多只可以keep 3年detailed accounts,如果你呢個version得就無問題喇(但keep得太耐會次用都會好慢)

複式洋房

2019新春慶豚圓

[email protected] 發表於 19-2-27 11:03
我用嗰個版本最多只可以keep 3年detailed accounts,如果你呢個version得就無問題喇(但keep得太耐會次用 ...

thx.

大宅

2019新春慶豚圓

我揀左keep, 但都gen 唔番之前d G/L 出黎...

複式洋房

2019新春慶豚圓

Heixsap 發表於 19-2-27 11:05
我揀左keep, 但都gen 唔番之前d G/L 出黎...

係呀,之前做過,但又好似吾係佢講咁嘅效果…可能有d野忽略左 都多謝妳幫忙

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊