烹飪搵食

跳至
[用具] 蒸焗爐

大宅

2019新春慶豚圓

睇緊4S或者panasonic nusc300b, 有無人用緊可比意見

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

我用緊pan 300......超好用、超有肉汁、我約兩星期前, shop 買、4千幾、有煲送!

大宅

2019新春慶豚圓

潘高壽 發表於 19-2-28 01:25
我用緊pan 300......超好用、超有肉汁、我約兩星期前, shop 買、4千幾、有煲送! ...

邊度買有煲送

別墅

2019新春慶豚圓

Yee_ng 發表於 19-2-27 18:01
睇緊4S或者panasonic nusc300b, 有無人用緊可比意見

啱啱買左惠而浦4S,超好用,而且前面出風。
$4500齋機,$4800 送 除蟎機+24cm Thermos 不銹鋼湯煲,$4800送 LC 焗盤+LC 大花碟,price.com 網上買,仲送多額外六個月內一次$800 嘅維修保養

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

搵返 Panasonic shop 就有得送、同4千幾。

大宅

2019新春慶豚圓

lsltennis 發表於 19-2-28 23:53
$4500齋機,$4800 送 除蟎機+24cm Thermos 不銹鋼湯煲,$4800 ...

謝謝

大宅

2019新春慶豚圓

潘高壽 發表於 19-3-1 00:43
搵返 Panasonic shop 就有得送、同4千幾。

好唔該哂, 我去睇睇

大宅

lsltennis 發表於 19-2-28 23:53
$4500齋機,$4800 送 除蟎機+24cm Thermos 不銹鋼湯煲,$4800 ...

請問邊間買會4800送 LC 焗盤+LC 大花碟?Thanks

別墅

2019新春慶豚圓

xieen 發表於 19-3-2 19:16
請問邊間買會4800送 LC 焗盤+LC 大花碟?Thanks

我在 price.com.hk 找 萬曜電業,$4790,送以上贈品兼 多6個月內一次最多$800原厰保養

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊