親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

有冇jm最近去過?好玩嗎?

大宅

去過,都OK啦

wcpcelia    發表於 19-3-4 11:57

子爵府

mohead 發表於 19-3-3 22:54
去過,都OK啦

請問你係買套票定係自己分開訂?
我見嗰度地方好大,適唔適合老人家去?

教 養 孩 童 , 使 他 走 當 行 的 道 , 就 是 到 老 他 也 不 偏 離 。 (箴22:6)
Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it. (Proverbs 22:6)

大宅

yikaho 發表於 19-3-4 12:45
請問你係買套票定係自己分開訂?
我見嗰度地方好大,適唔適合老人家去?
...

我早幾年去,是買套票,兩日入場,
地方好大,分開兩邊,有一邊有機動遊戲,
老人都啱呀,慢慢行
我自己就鍾意長隆多啲

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Thx

子爵府

mohead 發表於 19-3-4 15:09
我早幾年去,是買套票,兩日入場,
地方好大,分開兩邊,有一邊有機動遊戲,
老人都啱呀,慢慢行

thx

教 養 孩 童 , 使 他 走 當 行 的 道 , 就 是 到 老 他 也 不 偏 離 。 (箴22:6)
Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it. (Proverbs 22:6)

首頁

尾頁

跳至