懷孕前後

跳至

複式洋房

懷孕三個月後, 請問除左惠氏綜合維他命, 仲有咩supplement推介?
因為
惠氏綜合維他命太大粒…好難吞

大宅

2019新春慶豚圓

分幾次食,裹面多野咪大粒,細粒既我有食過,一日三次,其實一樣

別墅

2019新春慶豚圓

回覆 karrywong 的帖子

我同你一樣太大粒個D我係唔識吞,所以我係飲媽媽奶代替吞藥,個時我就揀左飲babynes媽媽奶。我見佢呢隻低脂d,一杯都係90卡,飲左都唔會話肥得好勁~!

複式洋房

2019新春慶豚圓

醫生介紹雀巢果隻, 細細粒有埋DHA, 係貴DD

複式洋房

2019勳章

karrywong 發表於 19-3-4 09:44
懷孕三個月後, 請問除左惠氏綜合維他命, 仲有咩supplement推介?
因為惠氏綜合維他命太大粒…好難吞:laugh2c ...

我食blackmores, 覺得膠囊昜吞啲

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

karrywong 發表於 19-3-4 09:44
因為惠氏綜合維他命太大粒…好難吞:laugh2c ...

去私家我個醫生發開開比我,兩粒都勁細粒,一粒葉酸、一粒好細粒既多種維他命。

複式洋房

回覆 kawainnn 的帖子

咁好! 有好細粒既多種維他命 係咪唔知咩牌子?

複式洋房

惠氏媽媽丸我吃完好易便秘,醫生介紹我吃雀巢Moms , 有埋DHA, 但無鈣要另外自己補。價錢貴D,萬寧個d有得賣

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊