自由報料

跳至

FB體驗帳戶

本身SunMobile就到期,今日3台Sales介紹
4G 21m無限,每期俾$118免埋隧道費,
4.5G全速無限,每期俾$168免一年隧道費,

咁3 sales聲稱兩個plan全程冇限速,想問下有無用家評價呢個plan喺咪真系用幾多都唔限速嘎?? Thx

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

PinghungChan_FB 發表於 19-3-13 00:02
4.5G全速無限,每期俾$168免一年 ...
兩個plan都好抵,21m無限就相對慢d,
4.5g個個問清楚有冇公平用量

大宅

PinghungChan_FB 發表於 19-3-13 00:02
4.5G全速無限,每期俾$168免一年 ...

我有興趣,你有sales contact嗎?謝謝

男爵府

回覆樓主:

開開心心過一天

FB體驗帳戶

JONLA 發表於 19-3-13 01:14
兩個plan都好抵,21m無限就相對慢d,
4.5g個個問清楚有冇公平用量

Thanks,我問咗6GB之後多人用3會有先後順序,

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

FB體驗帳戶

whatever254 發表於 19-3-13 08:25
我有興趣,你有sales contact嗎?謝謝

Pm唔到,你可以whatsapp個sales傾, 68472929

大宅

PinghungChan_FB 發表於 19-3-13 13:46
Pm唔到,你可以whatsapp個sales傾, 68472929

Thanks

別墅

PinghungChan_FB 發表於 19-3-13 11:17
Thanks,我問咗6GB之後多人用3會有先後順序,
呢個正常,個個台都係咁,咁先公平ma

侯爵府

回覆樓主:

唔抵,最新的係158包 d 行政,乜費, 麥費,仲免費送1部手機冇任何預定金,免費送的,唔限速度任上

大宅

spikenard 發表於 19-3-13 21:01
唔抵,最新的係158包 d 行政,乜費, 麥費,仲免費送1部手機冇任何預定金,免費送的,唔限速度任上
...

請問邊間?

侯爵府

whatever254 發表於 19-3-13 21:08
請問邊間?

3呀

大宅

spikenard 發表於 19-3-13 21:09
3呀

個sales冇講有呢個喎

侯爵府

whatever254 發表於 19-3-13 21:12

我c6啱啱星期日先簽左約 ,攞左個免費電話

侯爵府

whatever254 發表於 19-3-13 21:12

送呢個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

spikenard 發表於 19-3-13 21:18
送呢個

Thanks 我問下個sales 先

FB體驗帳戶

spikenard 發表於 19-3-13 21:01
...

請問呢個優惠係邊度有得join?

大宅

PinghungChan_FB 發表於 19-3-13 21:29

個sales咁覆

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

PinghungChan_FB 發表於 19-3-13 21:29

3門市

大宅

spikenard 發表於 19-3-13 21:32
3門市

Ok thanks 我去門市問下先

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊