夫婦情感

跳至

男爵府

2019勳章 BB防敏心得分享勳章

同事互相搭上,搞到男方結束十年婚姻,男的好似撞邪咁不能自拔,試過半夜硬係要去搵小三,老婆喊住跪佢唔好去佢點都要去,知道清官難審家庭事,但三位事主我都識,心入面不禁戚戚然,十年感情都敵不過一句新鮮感,狐狸都唔係第一次做人小三,唔明點解硬係要向已婚男埋手!搶返黎既幸福唔會長久!祝你他朝君體也相同!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

suetfunglui 發表於 19-3-13 08:20
同事互相搭上,搞到男方結束十年婚姻,男的好似撞邪咁不能自拔,試過半夜硬係要去搵小三,老婆喊住跪佢唔好 ...

有些人就是享受這種快感, 真係咩野人都有的.....

大宅

同事互相搭上,搞到男方結束十年婚姻,男的好似撞邪咁不能自拔,試過半夜硬係要去搵小三,老婆喊住跪佢唔好 ...

小3係賤, 但個男人更賤, 撞乜野邪OY?! 貪新忘舊姐! 越難相愛, 就越以為真愛。
樓主多點關心下你朋友, 有些男人犯賤, 你越求佢,佢越唔希罕, 以為自己情聖。既然跪佢都要走, 留得住個人又點? 留到個心咩? 反而灑脫些, 放手, 俾佢地一齊, 可能呢刻覺便宜佐佢地, 但其實, 俾佢地一齊, 係放過自己, 俾條生路自己行。到佢地真係一齊時, 又睇下好得幾耐????

人生最可怕的, 不是遇到敵人, 而是遇到雙面人。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

眼見不少小三和人夫幸福生活的例子~

大宅

2019勳章 好媽媽勳章

當下所謂幸福一定要還

民房

男人永遠係花, 貪新鮮

複式洋房

0030 發表於 19-3-13 09:41
眼見不少小三和人夫幸福生活的例子~

Sad but true

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

半夜只是試下個男人對佢如何,個男人直情...............蠢

複式洋房

小三從來都可會期望天長地久

複式洋房

小三從來都可會期望天長地久

大宅

回覆 特大大 的帖子

我都唔明小三,明知d男人有老婆仔女,係要痴埋去,係咪搞到人地妻離子散先安樂,天下間仲有好多未婚或失婚嘅男人,点解係都要搵個有家室嘅,個男人未必會離婚同小三一齐,小三又無名無份,甘佢地又係貪乜野呢

大宅

報應未到可能時辰未到。。他朝一定有借有還的

子爵府

chu媽 發表於 19-3-13 16:19
回覆 特大大 的帖子

我都唔明小三,明知d男人有老婆仔女,係要痴埋去,係咪搞到人地妻離子散先安樂,天下 ...

成功感
優越感
由人地手中搶走顯得自己更叻掛

大宅

回覆 歌莉亞 的帖子

但係個男嘅又冇話離婚同小三一齐喎

大宅

回覆 歌莉亞 的帖子

搶得到就係

別墅

chu媽 發表於 19-3-13 16:19
回覆 特大大 的帖子

我都唔明小三,明知d男人有老婆仔女,係要痴埋去,係咪搞到人地妻離子散先安樂,天下 ...

瘦田耕開有人掙
覺得結得婚嘅係好男人,所以痴埋去試下幸福感受

覺得自己靚過大婆,貼心過大婆,更能滿足男人嘅需要,好似贏左咁!

別墅

歌莉亞 發表於 19-3-13 17:13
成功感
優越感

覺得自己靚過大婆,貼心過大婆,更能滿足男人嘅需要,好似贏左咁!

別墅

成功感
優越感

別墅

成功感
優越感

大宅

回覆 Babypru168 的帖子

如果係好男人,個男人就唔會同佢一齊,就唔會有小三佢自己嘅出現喇

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊