懷孕前後

跳至

男爵府

想問下幾時先會同對照線一樣深??如果6週幾都未試過對照線係咪有問題??

大宅

2019新春慶豚圓

kittylovebb 發表於 19-3-14 08:44
想問下幾時先會同對照線一樣深??如果6週幾都未試過對照線係咪有問題??
...

睇吓用邊隻棒驗,曼秀雷敦4w3d 第一次驗已經深過對照線

但用綠D就5w都未深到同對照線一樣,我都無再驗,費事自己嚇自己

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

super_cat 發表於 19-3-14 09:50
睇吓用邊隻棒驗,曼秀雷敦4w3d 第一次驗已經深過對照線

但用綠D就5w都未深到同對照線一樣,我都無再驗, ...

我用快準易!唔知係咪會唔同!

大宅

2019新春慶豚圓

kittylovebb 發表於 19-3-14 09:54
我用快準易!唔知係咪會唔同!

你可以睇睇說明書佢敏感度係幾多,CB 係hcg 25, 曼秀雷敦係50,但一般喺藥房買到嘅棒敏感度應該都係50至100左右,如果6 week 都去唔到同對照線一樣深有啲危

男爵府

super_cat 發表於 19-3-14 09:57
你可以睇睇說明書佢敏感度係幾多,CB 係hcg 25, 曼秀雷敦係50,但一般喺藥房買到嘅棒敏感度應該都係50至10 ...

明白哂....唔該你丫!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

其實聽返啲媽咪講活色生香,準快易係靈敏度比較低相對價錢就係平啲,我自己覺得曼透雷敦同埋cb最準,而cb係有一隻電子版比較貴,但係會顯示懷孕幾多周我好建議貴都買一支影張相留念

大宅

回覆 臭Patpat小B 的帖子

我都有用CB digital , 影相留念之後就無左電

大宅

我6w懷疑有左果時先用左秀兒同綠d,都好深喇。之後再用cb digital 就show 左3+

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊